profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

FIA apstiprina: Zviedrijas WRC notiks kā plānots, rallija distance tiks saīsināta

Go4speed 04.02.2020 - 23:00 FIA apstiprina: Zviedrijas WRC notiks kā plānots, rallija distance tiks saīsināta
Foto: Rally Sweden

Otrdienas vakarā FIA apstiprināja, ka Zviedrijas WRC rallijs notiks kā plānots. ''Mēs turpinām pētīt visus iespējamos scenārijus, lai nodrošinātu veiksmīgu rallija norisi, kā tas ir plānots. Laikapstākļi tiek pastāvīgi uzraudzīti un situācija tiek pārskatīta, pieņemot visus lēmumus,'' otrdien pa dienu teica Zviedrijas WRC izpilddirektors Glens Olsons.

Otrdienas vakarā FIA sporta delegāts Timo Rautiainens iepazinās ar trasi, pēc kā viņš apspriedās ar rallija organizatoriem, WRC promouteri un rūpnīcas komandām. Kopā tika pieņemts lēmums saskaņot trases priekšlikumu.


Foto: Bogdan Barabas

Zināms, ka rallijs noritēs visas četras dienas, taču ātrumposmu garumi vēl tiks precizēti. Šobrīd paredzēts veikt paralēlo ātrumposmu ceturtdienas vakarā, četrus ātrumposmus piektdien, tos pašus četrus ātrumposmus sestdien un divus ātrumposmus svētdien. Ja sākotnēji bija plānots, ka kopējais rallija garums ātrumposmos būs 300 kilometri, tad jaunajā rallija maršrutā distances garums būs ap 180 kilometriem. Lai arī rallija distance tiks saīsināta, sportisti cīnīsies par maksimāli pieejamo punktu skaitu.

''Tas ir fantastiski, ka varam apstiprināt, ka Zviedrijas WRC rallijs notiks kā plānots,'' saka Glens Olsons. ''Pēdējo dienu laikā ļoti daudzi cilvēki smagi strādāja, lai mēs varētu sasniegt šo stāvokli, kas ļauj aizvadīt ralliju. Esmu gandarīts, ka līdzjutēji, TV skatītāji un dalībnieki varēs izbaudīt vienu no WRC visiespaidīgākajiem un ātrākajiem rallijiem.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png