profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pasaules rallijkrosa čempions Kristofersons varētu startēt WRC2 čempionātā

Go4speed 01.01.2020 - 22:08 Pasaules rallijkrosa čempions Kristofersons varētu startēt WRC2 čempionātā
Foto: Honza Fronek

Divkārtējais pasaules rallijkrosa čempions Johans Kristofersons šogad varētu startēt pasaules rallija čempionātā WRC2 klasē.

Pagājušajā gadā Kristofersons startēja WTCR čempionātā, kur ar Volkswagen komandas automašīnu zviedrs kopvērtējumā izcīnīja piekto vietu, kļūstot arī par sezonas labāko debitantu. Tagad, kad Volkswagen kā rūpnīcas komanda pameta šo čempionātu, Kristofersons izskata citas iespējas, kur turpināt savu karjeru.

''Joprojām ir dažas iespējas palikt šajā WTCR čempionātā, tāpēc gribu saglabāt savas saites ar Volkswagen. Kopā ar viņiem esmu bijis daudzus gadus, tāpēc nedomāju, ka zāle ir zaļāka otrā pusē. Notiek sarunas par manas karjeras turpināšanu WTCR, bet tajā pašā laikā izskatu iespējas startēt citur. Situācija tirgū šobrīd nav viegla, tāpēc negribu aizvērt nevienas durvis. It sevišķi ar Volkswagen. Bet šobrīd, visticamāk, šogad WTCR nestartēšu,'' saka Johans Kristofersons.


Foto: Honza Fronek

Tikmēr Kristofersona komandas menedžeris un tēvs Tomijs Kristofersons piebilda, ka Johans varētu startēt WRC. ''Domāju, ka mums ir jāveic pārrunas ar mūsu partneriem, lai šosezon varētu startēt WRC2. Tas ir mūsu galvenais mērķis,” saka Tomijs Kristofersons.

Johans piebilda, ka viņš noteikti šosezon gribētu startēt Zviedrijas WRC un Zviedrijas RX posmā.

Šosezon Kristofersons startēja divos WRC posmos, kur Zviedrijas un Somijas WRC rallijos viņš izcīnīja trešās vietas WRC2 klasē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png