profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport nosauc sezonas sastāvu, pirmajos divos WRC posmos startēs ar trīs ekipāžām

Go4speed 21.12.2018 - 18:50 M-Sport nosauc sezonas sastāvu, pirmajos divos WRC posmos startēs ar trīs ekipāžām
Suninens un Evans. Foto: @World/M-Sport Ford World Rally Team

Savu 2019.gada sastāvu piektdienas vakarā paziņojusi M-Sport komanda. Tās sastāvā nākamgad turpinās startēt Elfins Evans un Tēmu Suninens. Abiem brucējiem būs jauni stūrmaņi. Šī Evansam M-Sport komandā būs jau piektā sezona, bet trešo sezonu ar komandu aizvadīs Suninens.

Kā atklāj M-Sport boss Malkolms Vilsons, tad šobrīd norit lieli darbi pie attīstīšanās, kā arī Vilsons piebilda, ka M-Sport nākamgad plānā ir daži jauni projekti.

Tāpat zināms, ka sezonas pirmajos divos posmos ar jauno ''Ford Fiesta WRC'' brauks bijušais JWRC un WRC2 klases čempions Pontus Tīdemans, kurš pēc četru gadu ilgas un veiksmīgas sadarbības nepagarināja līgumu ar WRC2 čempionvienību Škoda Motorsport, kā arī nesen sportists lauza līgumu ar menedžmenta kompāniju Even Managment.


Foto: www.pontustidemand.se

''Lai sasniegtu savu mērķi – vienu dienu kļūt par WRC čempionu – man bija jāizkāpj no drošā ceļa un jādara viss, kas manos spēkos, lai virzītos uz priekšu,'' saka Pontus Tīdemans, kurš savā karjerā aizvadījis vairāk nekā 110 rallijus.

28 gadus vecais zviedru sportists atzina, ka Montekarlo WRC posms būs mācīšanās rallijs, bet Zviedrijas WRC Tīdemans cer cīnīties par augstiem rezultātiem.

''Tas man bija liels mērķis, braukt ar WRC auto. Kopā ar saviem partneriem pie šī mērķa strādājām kopš pēdējā rallija. Tagad esmu gatavs jauniem piedzīvojumiem.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png