profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Oficiāli: Ožjē noslēdz līgumu ar 'Citroen'

Go4speed 28.09.2018 - 17:12 Oficiāli: Ožjē noslēdz līgumu ar 'Citroen'
Foto: sophiegraillon.com

Piektdien franču komanda ''Citroen'' oficiāli paziņoja, ka tās sastāvā 2019.gada sezonā brauks Sebastjans Ožjē, kuram tā būs atgriešanās ''Citroen'' vienībā. Pirms desmit gadiem Ožjē kļuva par JWRC čempionu, bet gadu vēlāk viņš pievienojās ''Citroen Racing'' rūpnīcas komandai, kuras sastāvā Ožjē aizvadīja trīs sezonas.

Šo sezonu laikā Ožjē palīdzēja ''Citroen'' izcīnīt divus ražotāju kausus, kā arī pats franču braucējs izcīnīja septiņas uzvaras. 2011.gada sezonā Ožjē WRC čempionātā izcīnīja 3.vietu, bet tā gada izskaņā viņš pameta komandu, jo nebija mierā ar otrā pilota lomu, jo komandas līderis tobrīd bija Lēbs.


Nākamgad Ožjē brauks ar 'Citroen C3 WRC'. Foto: Jakub Pojmicz

''Esmu saviļņots un cerību pilns, pieņemot šo jauno izaicinājumu ar ''Citroen''. Nevaru sagaidīt to brīdi, kad varēšu braukt, jo neesmu aizmirsis šo komandu, kas man pirmā deva iespēju startēt WRC. Bija vairāki faktori, kas lika pieņemt šādu lēmumu. Man patika ideja atkal strādāt kopā ar tiem cilvēkiem, ar kuriem pirms pāris gadiem spēju ļoti labi sastrādāties. Tāpat esmu patīkami satraukts par to, ka man būs iespēja kļūt par čempionu ar trešo dažādo auto ražotāju,'' tā ''Citroen'' mājas lapā izteicās Sebastjans Ožjē.

Tāpat franču sportists savā twitter kontā pateicās M-Sport komandai. ''Paldies jums katram M-Sport komandā par šiem diviem neticamajiem un neaizmirstamajiem gadiem, kuros mēs kopā sasniedzām lielas lietas. Bet šis gads vēl nav beidzies. Pēdējos trīs posmos darīšu visu, lai mūsu vēsturi kopā ar M-Sport noslēgtu labākajā veidā.''

Savas līdzšinējās karjeras laikā Ožjē WRC izcīnījis piecus čempiontitulus un 43 uzvaras.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png