profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kriss Mīke nonāk Toyota komandas redzeslokā

Go4speed 19.09.2018 - 12:56 Kriss Mīke nonāk Toyota komandas redzeslokā
Tomijs Makinens. Foto: wrc.com

Maija beigās ''Citroen Racing'' komanda paziņoja, ka tā pārtrauc sadarbību ar Krisu Mīki, kurš šogad vairākos posmos piedzīvoja smagas avārijas. ''Ņemot vērā lielo avāriju skaitu, no kurām dažas bija īpaši smagas, kas varēja radīt nopietnas sekas ekipāžai, ''Citroen'' nolēmusi pārtraukt sadarbību ar Krisu Mīki un Polu Neiglu 2018.gada sezonā,” tika teikts oficiālajā paziņojumā.

Kopš tā laika Mīke ar medijiem nav runājis, kā arī viņš kopš tā laika nav piedalījies nevienās sacensībās. Šobrīd zināms, ka Mīke no 11. - 14.oktobrim Itālijā, Sanmarīno, piedalīsies Leģendu rallijā.

Kā trešdienas rītā ziņo autosport.com, tad Mīke nonācis ''Toyota'' komandas redzeslokā un jau veicis pirmās sarunas. Portāls ziņo, ka Esapeka Lapi, visticamāk, nākamsezon startēs ''Citroen'' komandā, kuras sastāvā ļoti iespējams brauks arī Sebastjans Ožjē. Kā jau ziņojām, tad vasarā Lapi esot apmeklējis ''Citroen'' rūpnīcu, arī viņa menedžeris veicis pārrunas ar ''Citroen'' vadību. Tikmēr Tanakam ar ''Toyota'' komandu ir līgums uz vēl vienu sezonu, kā arī Latvala, visticamāk, paliks japāņu komandā.


Foto: Bogdan Barabas

''Toyota'' komandas vadītājs Tomijs Makinens jau ir veicis pirmās sarunas ar Mīki. ''Nesen telefoniski runāju ar Mīki, kurš varētu būt viens no variantiem, kurš startē mūsu komandā. Šo jautājumu pārrunāsim arī ar komandas vadību Japānā. Nepārprotami Kriss ir ļoti ātrs braucējs, dažreiz pat pārāk ātrs. Taču uzskatu, ka viņš ir tajā vecumā un pieredzē, lai spētu uzrādīt lieliskus rezultātus,'' stāsta Tomijs Makinens.

Vienīgās Makinena galvassāpes par piecu WRC posmu uzvarētāju Mīki ir tajā, kā Mīke spēs sastrādāties ar Tanaku. ''Šis ir svarīgs jautājums. Zinu, ka Mīke ir braucējs, kurš grib uzvarēt. Daudz uzvarēt. Un mums jau ir braucējs, kurš arī grib uzvarēt. Daudz uzvarēt. Kāda varētu būt šo braucēju kombinācija? Taču domāju, ka šis jautājums nav drāmas vērts. Redzēsim, kā atrisināsies lietas, bet, kā jau teicu, Mīke ir ātrs braucējs.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png