profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lapi stūrmanis: Kā gatavosimies Turcijas WRC? Regulāri ēdīsim kebabus

Go4speed 11.09.2018 - 16:05 Lapi stūrmanis: Kā gatavosimies Turcijas WRC? Regulāri ēdīsim kebabus
Janne Ferms. Foto: TGR WRC

Pasaules rallija čempionātā (WRC) ekipāžu piloti un stūrmaņi ātrumposmos un rallija laikā ir nopietni un prāts tiem uz jokiem nenesas, taču brīvajos brīžos un pēc rallija vairāki sportisti labprāt pajoko un dažreiz arī pavelk uz zobu savus konkurentus.

Viena no ekipāžām, kurai patīk pajokot un, kuru ir interesanti klausīties dažādās intervijās, ir somu ekipāža Esapeka Lapi / Janne Ferms. Piemēram, uz jautājumu, kā stūrmanis un pilots gatavosies šim nezināmajam Turcijas rallijam, Lapi stūrmanis ar sev raksturīgo humoru noteica: "Mēs regulāri ēdīsim kebabus. Neko citu par Turciju nezinu,'' smejot saka Janne Ferms.


Foto: TGR WRC

Taču gaidāmais Turcijas WRC rallijs visām ekipāžām būs jaunums, tāpēc prognozēt kādu favorītu šeit ir ļoti grūti. Arī Lapi atzina, ka neko daudz par šo ralliju nezina, taču viņš to gaida ar lielu nepacietību. ''Tā informācija, kas mums ir pieejama, tad Turcijas rallijs būs smags, kur pirmajām ekipāžām būs jācīnās ar ceļa tīrīšanu. Tāpat lielu lomu spēlēs riepas. Šī iemesla dēļ garās pēcpusdienu sesijas spēlēs lielu lomu. Testos saskārāmies, ka riepas šādos ceļos, kad ārā ir 35 grādu liels karstums, ļoti ātri nolietojas. Taču šo ralliju gaidu ar lielu nepacietību, jo būs iespēja iemācīties kaut ko jaunu,'' stāsta Esapeka Lapi.

Šogad Lapi ekipāža aizvadītajos deviņos WRC posmos divas reizes ir izcīnījusi trešo vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png