profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Toyota' rūpnīcas komanda pārceļas uz Igauniju (VIDEO, FOTO)

Go4speed 22.08.2018 - 23:53 'Toyota' rūpnīcas komanda pārceļas uz Igauniju (VIDEO, FOTO)
Foto: Pille Russi, www.rallifotod.eu

Jau pirms kāda laika tika ziņots, ka daļa ''Toyota'' rūpnīcas rallija komandas drīzumā pārcelsies uz Igauniju, lai daļēji būtu tuvāk Pasaules rallija čempionāta (WRC) Eiropas posmiem. Līdz šim komandas bāze atradās netālu no Jiveskilas, kas atrodas 300 kilometrus no Helsinkiem, taču tagad komandai ir jaunas telpas, kas atrodas astoņus kilometrus no Tallinas.


Foto: Tiit Blaat, delfi.ee

Pēc Vācijas WRC rallija, kurā ''Toyota'' ar divām ekipāžām kāpa uz goda pjedestāla, komanda devās nevis uz savu bāzi Somijā, bet gan uz Igauniju, uz komandas jauno bāzi. Komandas vadītājs Tomijs Makinens atzina, ka šī daļējā pārcelšanās uz Igauniju ļaus uzlabot komandas ceļojuma grafiku un ietaupīt laiku.


Foto: Pille Russi, www.rallifotod.eu

''Ja mēs domājam par Eiropas posmiem, tad Tallina mums ir lieliska vieta, jo mēs varam ceļot pa sauszemi un varam neizmantot kuģi no Helsinkiem. Mēs tagad pēc rallijiem auto rebildus varam sākt veikt ātrāk. Tāpat mums Somijā bija nepieciešams vairāk vietas jaunajiem projektiem, tāpēc tagad ar Tallinas jaunajām telpām mēs esam dubultojuši nepieciešamo vietu,'' tā Tomijs Makinens.


Foto: Tiit Blaat, delfi.ee

''Šī ir pirmā reize, kad sporta automašīnas dodas uz jauno bāzi Igaunijā. No šī brīža visi uzturēšanās un pārbūves darbi tiks veikti Igaunijā, bet automašīnu būvniecība un attīstīšana notiks Somijā,'' teikts komandas paziņojumā.


Foto: Tiit Blaat, delfi.ee

Jāatzīmē, ka pēc Vācijas WRC rallija Toyota braucēji un komanda apmeklēja ''Toyota Motorsport GmbH'' rūpnīcu Vācijā.


Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC


Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png