profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Menedžmenta kompānija: Latvala, Suninens un Rovanpera tiek pie jauniem līgumiem

Go4speed 15.08.2018 - 09:28 Menedžmenta kompānija: Latvala, Suninens un Rovanpera tiek pie jauniem līgumiem
Tomijs Makinens (vidū) un Hari Robanpera (pa labi). Foto: twitter.com/buagsports

Kā otrdienas vakarā ziņoja somu portāls aamulehti.fi, tad Pasaules rallija čempionāta (WRC) dalībnieki Jari-Mati Latvala un Tēmu Suninens WRC čempionātā startēs arī nākamsezon. Lai arī 33 gadus vecā Latvalas sniegums pēdējā laikā nav spožs (šosezon divas trešās vietas un vairākas izstāšanās), somu portāls, atsaucoties uz Latvalas menedžmenta kompāniju un sportista menedžeri Timo Joki, paziņoja, ka Latvala WRC turpinās startēt arī nākamsezon.

Visticamāk, Latvala turpinās startēt ''Toyota'' vienībā, kamēr Suninens pārstāvēs M-Sport. "Visi braucēji ir vienojušies un visiem būs līgumi," apstiprina Joki. Arī braucēju menedžmentu kompānija Buagsports, kuras paspārnē ir trīs somu rallija braucēji, sociālajā tīklā twitter apstiprināja, ka Latvalam un Suninenam ir jauni līgumi.


Foto: No sportista privātā arhīva

Tāpat somu portāls, atsaucoties uz menedžmentu kompānijas Buagsports rakstīto, ziņo, ka Kallem Rovanperam esot trīs gadu līgums ar ''Škoda Motorsport'' rūpnīcas vienību, taču ar nosacījumu. "Līguma nosacījumi ir tādi, ka, ja Kallem līgumu piedāvās kāda WRC komanda, tad viņš pēc diviem gadiem var pārtraukt līgumu ar Škoda," turpina Joki, piebilstot, ka daudzas komandas izrāda interesi par Rovanperu un viņa startēšanu WRC čempionātā jau 2020.gadā.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png