profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen' bruņojas ar jauniem uzlabojumiem, Ožjē auto tiek pie jaunas aerodinamikas

Go4speed 24.07.2018 - 23:08 'Citroen' bruņojas ar jauniem uzlabojumiem, Ožjē auto tiek pie jaunas aerodinamikas
Foto: Autosport.com

Pirms Somijas WRC rallija ''Citroen'' rūpnīcas komanda paziņojusi, ka tās mašīnām gaidāmajā rallijā būs jauni uzlabojumi (jauna priekšējā asu ģeometrija). Šie uzlabojumi tika izmēģināti gan ''Rally Estonia'', gan testos Somijā.

''''Rally Estonia'' man bija lieliska gatavošanās. Šis rallijs man deva iespēju izmēģināt dažas jaunas lietas, tai skaitā auto bija jauna priekšējā asu ģeometrija. Tagad C3 WRC ir vēl labāks līdzsvarojums. Šobrīd pirms gaidāmā rallija jūtos ļoti pārliecināts, jo šis ir viens no WRC posmiem, kur man ir visliekākā pieredze, kas šajā rallijā ir vissvarīgākā,'' tā Kreigs Brīns.

Arī komandas vadītājs Pjērs Budars cer, ka jaunie uzlabojumi kopā ar braucēju pieredzi komandai dos iespēju atkārtot 2016.gada veikumu, kad Kriss Mīke ar iepriekšējās paaudzes ''Citroen DS 3 WRC'' svinēja uzvaru.


Foto: Citroen Racing

Arī M-Sport nav gulējuši un ir smagi strādājuši. Komanda paziņojusi, ka Sebastjana Ožjē ''Ford Fiesta WRC'' mašīnai šajā rallijā būs jauni aerodinamikas risinājumi. Jaunais aizmugurējais antispārns un aizmugurējais bamperis, kas tika izgatavots "Ford Performance" rūpnīcā Šarlotē, kur tiek izstrādāti sacīkšu spēkrati NASCAR un GT autosacīkstēm, jau ir izmēģināti testos Somijā.

''Tagad mašīnas aizmugure ir vēl stabilāka un ar lielāku piespiedējspēku, kas dos lielāku iespēju strādāt ar aizmugures regulējumiem. Taču mīnuss ir tāds, ka tagad, piezemējoties tramplīnos, mašīnas priekša būs nedaudz uz augšu. Testu sākumā tramplīnos auto priekša bija augšā, un piezemējos uz aizmugures riteņiem (video 0:59, 1:05, 1:48), taču vēlāk jau sapratu, kā lēkt pie šādiem aerodinamikas uzlabojumiem. Ļoti ceram, ka šie uzlabojumi mums ļaus būt ātrākiem,'' tā Sebastjans Ožjē.

Ožjē iemēģina jauno antispārnu:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png