profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbam nav motivācijas, lai 'Citroen' komandā aizvietotu atlaisto Mīki

Go4speed 06.06.2018 - 11:15 Lēbam nav motivācijas, lai 'Citroen' komandā aizvietotu atlaisto Mīki
Foto: Citroen Racing

Pēc Krisa Mīkes atlaišanas no ''Citroen'' komandas, radies aktuāls jautājums – kurš viņu aizvietos? Protams, uz šo vakanci pretendēja arī deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs, taču franču sportists licis noprast, ka viņam nav motivācijas atgriezties WRC uz pilnu laiku.

''Šobrīd strādāju Pasaules rallijkrosa čempionātā, tāpēc negribu braukt gan Pasaules RX, gan WRC, jo man nav motivācijas to darīt. Tas, ka Mīke vairs nav ''Citroen'' pilots, neko nemainīs. Negribu savā kalendārā ielikt vairākus rallijus, gribu būt mierīgāks. Jau tagad, startējot Pasaules RX, man sacensības notiek ik pēc divām nedēļām, kā arī mums vēl ir testi un citi pasākumi. Man vēl šogad plānā ir Spānijas WRC, par ko vienojāmies iepriekš, un tas arī viss,'' saka Sebastjans Lēbs.

Taču Lēbs piebilda, ka viņš varētu palīdzēt komandai ar testiem un attīstības programmu. ''Varbūt palīdzēšu ar testiem. Varbūt tas būs iespējams, taču par to šobrīd neesam runājuši.''

Tāpat Lēbs piebilda, ka šobrīd prioritāte ir vienoties ar Peugeot rallijkrosa komandu par nākamo sezonu, un pie tā šobrīd tiek strādāts.


Foto: Citroen Racing

Komandas vadītājs Pjērs Budars kādā no iepriekšējām intervijām, pirms tika atlaists Mīke, atzina, ka viņš nākotnē nevēlas, lai Lēbs turpina startēt ''Citroen'' vienībā tikai pāris WRC rallijos gadā. Tā vietā viņš vēlētos redzēt francūzi, aizvadot pilnu WRC sezonu.

Tikmēr jautājot par Mīkes aizvietotāju, Budars atzina, ka ''Kreigs Brīns un Mads Ostbergs šobrīd nav vieglā pozīcijā. Ja mēs gribām, lai viņi būtu komandas līderi, tas viņiem varētu būt grūti. Mēs nezinām, ko darīsim un kāda būs situācija pēc Sardīnijas rallija. Mums ir nedaudz laiks, lai pieņemtu lēmumu, kuru plānojam paziņot pirms Somijas WRC. Mums ir daži varianti, tāpēc redzēsim, kāda būs labākā izvēle mums, izvērtējot situāciju, tai skaitā gatavojoties jau nākamajam gadam,'' saka Pjērs Budars.

WRC kopvērtējumā labākais no ''Citroen'' braucējiem pašlaik ir atlaistais Mīke, kuram 43 punkti un astotā vieta, kamēr Brīns ar 26 punktiem ieņem desmito vietu. Komandu ieskaitē ''Citroen'' ir pēdējā ceturtajā vietā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png