profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ostbergs atgriežas 'Citroen' komandā, plānā vēl vismaz divi WRC ralliji

Go4speed 18.04.2018 - 20:23 Ostbergs atgriežas 'Citroen' komandā, plānā vēl vismaz divi WRC ralliji
Mads Ostbergs. Foto: autosport.com

Kā ziņo autosport.com, tad norvēģu rallija braucējs Mads Ostbergs pievienosies ''Citroen'' komandai uz vēl vismaz diviem posmiem – Portugālē un Sardīnijā. Atgādināsim, ka Ostbergs, kurš savu pirmo WRC uzvaru izcīnīja 2012.gadā Portugālē, šogad neatrada vietu nevienā no rūpnīcas komandām, taču sportists tika pie iespējas ar ''Citroen C3 WRC'' automašīnu startēt Zviedrijas WRC rallijā, kur Ostbergs izcīnīja sesto vietu.

Sportists atzina, ka strādās smagi, lai atkal varētu startēt WRC, un šobrīd zināms, ka Ostbergs startēs Portugāles un Sardīnijas rallijos. ''Lieliskas sajūtas, ka pēc ilgākas pauzes atkal varēšu braukt ar ''Citroen C3 WRC'','' iesāk Mads Ostbergs. ''Darīšu visu iespējamo, lai pierādītu, ka esmu vērts šiem abiem rallijiem. Ceru, ka vēlāk man būs iespēja vēl ar šo auto startēt WRC. Taču pagaidām koncentrēsimies šiem diviem rallijiem.''


Foto: autosport.com

Kā ziņo autosport.com, tad, iespējams, Ostbergs pie ''Citroen C3 WRC'' automašīnas stūres būs redzams arī Somijas un Velsas WRC posmos.

Atgādināsim, ka šogad visos posmos ''Citroen'' komandas sastāvā brauks Kriss Mīke, bet Kreigs Brīns un Sebastjans Lēbs dalīs otru automašīnu (Lēbam vēl atlicis viens rallijs). Tāpat dažos posmos startēs viens no komandas galvenajiem atbalstītājiem Halids Al-Kasimi.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png