profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mīke: Šī bija pirmā reize, kad stūrmanis pieļāva kļūdu (VIDEO)

Go4speed 08.04.2018 - 01:32 Mīke: Šī bija pirmā reize, kad stūrmanis pieļāva kļūdu (VIDEO)
Foto: wrc.com

Korsikas WRC rallija otrā diena neveiksmīgi beidzās Citroen komandas pilotam Krisam Mīkem. Cīnoties par otro vietu, Mīke dienas noslēdzošajā posmā izlidoja no trases un nespēja finišēt.

Kā vēlāk savā Facebook profilā pēc avārijas atzina Mīke, tad šī bija pirmā reize, kad kļūdu pieļauj stūrmanis Pauls Nagls. ''Viss izvērtās neveiksmīgi dienas pēdējā posmā. Diemžēl šoreiz stūrmanis Nagls sajauca stenogrammu. Viņš nolasīja ''ātrs kreisais 5'', bet vajadzēja būt ''Kreisais 3''. Līkums bija daudz šaurāks. Diemžēl jūs nevarat mainīt fizikas likumus, kā rezultātā mēs nonācām tālu ārpus ceļa,'' stāsta Kriss Mīke.


Foto: wrc.com

''Šī bija pirmā reize, kad Pauls pieļauj kļūdu. Protams, viņš ir vīlies. Šajā jautājumā gribu skaidri un gaiši paskaidrot – mēs ar Paulu uzvaram kopā un zaudējam kopā. Mēs kopā esam piedzīvojuši daudz panākumus, un tas, pateicoties viņa spējai ļoti detalizēti un precīzi lasīt stenogrammu. Kad biju pieļāvis kļūdas, viņš man daudz, daudz reizes sēdēja blakus un bija kopā ar mani. Pat tad, kad sekas avārijām bija daudz nopietnākas nekā šoreiz. Līdz ar to šo kļūdu mēs uzņemamies abi. Kopā iesim tālāk, jo esam komanda,'' tā pēc izstāšanās teica Mīke.

Latvalas un Mīkes avārijas:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png