profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Korsikas WRC testos vēl viena smaga avārija, Noivils nepārdzīvo par savu neveiksmi

Go4speed 03.04.2018 - 16:00 Korsikas WRC testos vēl viena smaga avārija, Noivils nepārdzīvo par savu neveiksmi
Foto: No sportista privātā arhīva

Diemžēl pirms Korsikas WRC rallija testos notikusi vēl viena smaga avārija. Atgādināsim, ka vispirms avarēja Noivils, kurš izslīdēja un nobrauca no tilta, piezemējoties upītē. Tāpat iespaidīgu avāriju piedzīvoja beļģu pilots Mevis de Guilamē (''Peugeot 208 R5''), kuram pēc šī negadījuma rallijs ir beidzies nesācies.

Sociālajos tīklos parādījies vēl viens testu upuris – japānis Takamoto Katsuta, kurš nedaudz negaidīti uzvarēja Zviedrijas WRC2 klasē. Šobrīd nav zināms, cik smaga bija šī avārija, taču pēc neoficiālas informācijas tiek ziņots, ka Tommi Mäkinen Racing pilots Korsikas rallijā startēs.


Auto pēc avārijas

Kā portālā wrc.com savu avāriju komentēja Tjerī Noivils, tad ''Mēs piedzīvojām avāriju testu beigās, taču šī neveiksme nemainīs mūsu pieeju šim rallijam. Mēs zinām, ka mūs sagaida sīva konkurence, jo uz starta izies daudz ātru braucēju,'' stāsta Tjerī Noivils.

Jautāts, kā sportistu sniegumu šajā rallijā var ietekmēt garie ātrumposmi (Korsikas rallijā trīs posmi būs katrs ap 50 kilometriem gari), Noivils atzina, ka ''Garie ātrumposmie raksturo Korsikas ralliju. Tas nozīmē, ka tev ir jākoncentrējas visu laiku. Šis ir ļoti prasīgs rallijs gan pret ekipāžām, gan komandām. Taču mēs esam apņēmušies nostiprināt mūsu pozīcijas gan individuālajā ieskaitē, gan komandu.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png