profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Evansa savainoto stūrmani Korsikas rallijā aizstās leģendārais Solberga stūrmanis

Go4speed 31.03.2018 - 21:10 Evansa savainoto stūrmani Korsikas rallijā aizstās leģendārais Solberga stūrmanis
Fils Mils. Foto: wrc.com

Kļuvis zināms, ka Korsikas WRC rallijā līdzās M-Sport komandas pilotam Elfinam Evansam sēdēs leģendārais Petera Solberga stūrmanis Fils Mills. Atgādināsim, ka Meksikas rallija pirmajā dienā M-Sport komandas otrais pilots Elfins Evans pēc kāda no lēcieniem nesavaldīja auto un avarēja. Ekipāža stūrmaņa veselības dēļ (stūrmanim tika konstatēts smadzeņu satricinājums) bija spiesta izstāties.

Lai arī nesen komanda bija pārliecināta, ka Barits atveseļosies uz gaidāmo ralliju, noskaidrojies, ka viņš tomēr būs spiests izlaist Korsikas posmu.


Foto: wrc.com

Viņa vietu ieņems 2003.gada WRC čempiona Petera Solberga pieredzējušais stūrmanis Fils Mills, kurš WRC aizvadījis vairāk nekā 160 rallijus. Pēdējos piecus gadus Mills, kurš kopā ir uzvarējis 13 WRC posmos, ir Evansa Gravel Crew ekipāžas stūrmanis, tāpēc viņš lieliski zina Evansa stenogrammu. Pēdējo reizi Mills WRC startēja 2010.gadā.

''Nebūs viegli bez Barita, bet viņa veselība ir pirmajā vietā. Svarīgākais, lai viņš būtu vesels uz nākamajiem posmiem. Viņa vietā brauks Fils, un ceru, ka mēs varēsim pacīnīties par labu rezultātu, jo šis ir rallijs, kas man ļoti patīk. Izņemot Baritu, Fils manu stenogrammu zina labāk nekā jebkurš cits, tāpēc viņš nav nekāds svešinieks, kad jācīnās par uzvaru,'' tā Elfins Evans, piebilstot, ka sezonas sākums viņam nav izdevies, taču šajā rallijā viņš cer uz labu rezultātu.

''Lai tev veicas, Fil. Tas būs fantastiski atkal dzirdēt tavu balsi WRC. Un novēlu Baritam pēc iespējas ātrāk atveseļoties,'' tā savā twitter raksta Peters Solbergs.

Mills lasa stenogrammu slavenajā Ouninpohjas posmā:


Solbergs/Mills kļūst par čempioniem:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png