profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs: Grūti teikt, ko no manis sagaidīt Korsikas WRC rallijā (VIDEO)

Go4speed 31.03.2018 - 18:18 Lēbs: Grūti teikt, ko no manis sagaidīt Korsikas WRC rallijā (VIDEO)
Foto: Citroen Racing

Testus pirms gaidāmā Korsikas WRC rallija aizvadījis deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs. Kā atzina franču braucējs, tad šie testi aizritēja daudz labāk nekā tie, kas tika aizvadīti pirms Meksikas WRC rallija.

Atgādināsim, ka Lēbs WRC atgriezās pēc trīs gadu pauzes, taču, neskatoties uz to, viņš Meksikas posmā vienu brīdi bija līderis, taču pārsists ritenis liedza sportistam pacīnīties par goda pjedestālu.

Nesen Lēbs Korsikas salā ar ''Citroen C3 WRC'' aizvadīja divu dienu testus. Sportists piebilda, ka aklimatizācija uz asfalta seguma esot bijusi vieglāka nekā uz grants.

''Testi aizritēja labi,'' saka Sebastjans Lēbs, kurš Korsikas rallijā uzvarējis četras reizes. ''Sajūtas bija labas. Jutu, ka braukšana pirms tam pa granti man ļāva ātrāk aprast ar jaunajiem apstākļiem nekā tas bija pirms Meksikas. Īstenībā man uz asfalta braukšana padodas labāk, jo esmu vairāk pieradis braukt pa tādu segumu.''


Foto: Citroen Racing

''Jau pēc pirmā brauciena nekavējoties sāku strādāt, lai atrastu labākus regulējumus. Pēc trešā vai ceturtā brauciena sajūtas bija ļoti labas, tāpēc turpinājumā strādājām pie sīkām niansēm. Kopumā varu teikt, ka man nevajadzēja mašīnas regulējumiem veikt lielas izmaiņas. Savus regulējumus atradu ātri, bet pēc tam mēģināju strādāt, lai sagatavotos dažādiem apstākļiem,'' tā Lēbs, kurš piebilda, ka viņa regulējumi esot līdzīgi Krisa Mīkes regulējumiem.

Uz jautājuma, ko no sportista var sagaidīt šajā rallijā, Lēbs atzina, ka ''Grūti pateikt, kas ir sagaidāms. Uz asfalta vienmēr esmu bijis konkurētspējīgs, tāpēc ceru, ka tā būs arī šoreiz, kad dosimies trasē. Bet, no otras puses, Korsikas rallijs man šogad būs pilnīgs jaunums, jo man katrs posms būs jāiepazīst no jauna, un tas man nenāks par labu. Taču ceru, ka būšu cīņā,'' nobeidz Lēbs, kurš pēdējo reizi Korsikas rallijā startēja 2008.gadā.





Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png