profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Meksikas sportists: Tas bija kaut kas traks - neko tādu līdz šim nebiju redzējis (VIDEO)

Go4speed 30.03.2018 - 16:49 Meksikas sportists: Tas bija kaut kas traks - neko tādu līdz šim nebiju redzējis (VIDEO)
Foto: No sportista personīgā arhīva

Jau ziņojām par neveiksmi, kas pirms Meksikas WRC rallija starta piemeklēja mājinieka galveno cerību WRC2 klasē Benito Gueru. Oficiālo testu laikā Gueram servisa parkā aizdegās un sadega ''Škoda Fabia R5'' automašīna.


Foto: wrc.com

Kā noskaidrojies, tad sportists, kurš izlaida Meksikas ralliju, būs spiests izlaist arī sev tik mīļo Argentīnas WRC posmu. Tikmēr FIA devis atļauju Gueram samainīt punktiem nominētos WRC2 posmus. Zināms, ka sportists tagad piedalīsies Portugāles, Itālijas, Vācijas, Spānijas, Anglijas, Turcijas un Austrālijas rallijos.

''Auto atpakaļ uz Eiropu dodas konteinerī, nevis pa gaisu. Ir nepieciešama jauna mašīna, tāpēc mēs izlaidīsim Argentīnas ralliju, kurš man patīk. Iepriekšējā reizē WRC2 klasē tur kāpu uz goda pjedestāla, kā arī man tur ir daudz fanu,'' stāsta Benito Guera.


Foto: guanajuatoinforma.com

Jautāts, kas izraisīja uguni, Guera turpina. ''Testos vizināju TV un radio konkursa uzvarētājus. Pēdējā aplī kopā ar vienu no saviem mehāniķiem sajutām spēcīgu smaku mašīnas salonā. Tā bija deguma smaka, jo, kā izrādās, bremžu caurule bija pušu. Tobrīd pie kreisā riteņa sāka parādīties uguns. Komandas menedžeris teica, lai pametu auto. Līdz ko biju pagājis pāris metrus no mašīnas, dzirdēju dīvainu skaņu, kas nebija sprādziens. Tobrīd auto pārņēma liesmas.''

''Tas bija kaut kas traks, jo neko tādu līdz šim nebiju redzējis. Tas bija bēdīgi, jo 90% no auto sadega.''

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png