profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport izmantos Nascar tehnoloģiju, lai uzlabotu 'Ford WRC' programmu

Go4speed 29.03.2018 - 23:34 M-Sport izmantos Nascar tehnoloģiju, lai uzlabotu 'Ford WRC' programmu
Foto: www.choateco.com

Kā ziņo motorsport.com, tad M-Sport komandas ''Ford Fiesta WRC'' automašīna pēc pirmā brauciena uz Ziemeļkarolīnu ir ieguvusi no Nascar tehnoloģijām.

Pēc Meksikas rallija, kurā uzvaru svinēja Sebastjans Ožjē, viņa "Ford Fiesta WRC" mašīna tika nosūtīta uz "Ford Performance" rūpnīcu Šarlotē, kur tiek izstrādāti sacīkšu spēkrati NASCAR un GT autosacīkstēm. "M-Sport" komandas rallija inženierijas pārstāvis Kriss Viljamss atzina, ka komanda no šīs vizītes ir daudz ko iemācījusies.


Foto: motorsport.com

"No šīs vizītes daudz ko iemācījāmies, kas ir labi. Tāpat pārliecinājāmies par pareizību lietām, ko jau bijām izstrādājuši kopā ar "Ford", izmantojot datorizētās plūstošās dinamikas CFD tehnoloģiju. Šī bija vērtīga vizīte," saka Viljamss.

Zināms, ka pirmo reizi WRC spēkrata attīstīšanā Šarlotē izmantotas tādas tehnoloģija, kas līdz šim tikušas lietotas vien NASCAR un GT klases mašīnu izstrādē, piemēram, "Windshear" tipa aerodinamikas vēja tunelis.


Foto: www.choateco.com

Lai arī lielākoties veiktais darbs palīdzēs ilgtermiņā, Viljamss piebilda, ka arī pēc šīs vizītes mašīnai tiks veikti īstermiņa uzlabojumi. ''"Windshear" tipa aerodinamikas vēja tunelis bija galvenā lieta, kāpēc uz turieni devāmies, tāpēc atkārtoju, ka šis bija vērtīgs brauciens. Mēs jau tagad dažas lietas esam īstenojuši, taču lielākā daļa plānota ilgtermiņā.''

Zināms, ka "Ford Fiesta WRC" šogad atgriezīsies Šarlotē, lai turpinātu izmantot "Ford Performance" sniegtās iespējas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png