profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Peters un Olivers Solbergi varētu startēt Velsas WRC rallijā

Go4speed 15.03.2018 - 19:45 Peters un Olivers Solbergi varētu startēt Velsas WRC rallijā
Olivers un Peters Solbergi

2003.gada pasaules rallija čempions Peters Solbergs šobrīd aktīvi gatavojas Pasaules rallijkrosa čempionāta jaunajai sezonai. Pirms pusotra mēneša Solbergs aizvadīja testus ar jauno ''VW Polo GTI R5'', palīdzot ''Volkswagen'' komandai attīstīt jauno rallija modeli.

''Tas bija fantastiski atkal sēdēt pie rallija auto stūres, lai palīdzētu ''Volkswagen'' ģimenei. Bija jautri. Komanda ir paveikusi lielisku darbu, tāpēc ar šo auto braukt ir fantastiski. Dienas beigās negribēju kāpt ārā no mašīnas,'' toreiz teica Peters Solbergs, piebilstot, ka viņš kopā esot veicis apmēram 300 kilometrus.


Olivers Solbergs

Kādā no sarunām ar portālu Go4speed Solbergs apstiprināja iepriekš teikto portālam autosport.com, ka viņš labprāt ar ''VW Polo GTI R5'' piedalītos kādās rallija sacensībās.

''Auto vadīšana bija viegla un paredzama, kas ir ļoti svarīgi R5 mašīnām. Tagad, kad esmu aizvadījis testus ar šo auto, gribu ar šo modeli piedalīties arī sacensībās. Nezinu, kad tas varētu būt iesējams, jo neesmu vēl par to nopietni runājis ar ''Volkswagen'', taču es noteikti gribētu to darīt,'' saka Solbergs.


Peters Solbergs testē ''VW Polo GTI R5''

Iepriekš tika ziņots, ka, iespējams, Velsas WRC debiju varētu piedzīvot Olivers Solbergs. Peters piebilda, ka viņš labprāt izmantotu iespēju šajā rallijā nobraukt kopā ar dēlu. ''Varbūt tā būs laba ideja piedalīties Velsas WRC. Ja Olivers piedalīsies šajā posmā, tad tas būtu jauks stāsts, ja arī es varētu braukt šajā rallijā. Redzēsim.''

Jautāts, vai starts WRC2 radīs mazāku spiedienu, Solbergs atzina, ka vienmēr ir spiediens, ja tu brauc pasaules rallija čempionātā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png