profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kristofersons pēc Zviedrijas WRC: Jūtos daudz labāk sagatavojies Pasaules RX sezonai

Go4speed 21.02.2018 - 19:31 Kristofersons pēc Zviedrijas WRC: Jūtos daudz labāk sagatavojies Pasaules RX sezonai
Foto: @JohanKMS88

Zviedrijas WRC rallijā uz starta izgāja arī FIA Pasaules rallijkrosa čempions Johans Kristofersons, kuram šis bija pirmais rallijs ar ''Škoda Fabia R5''. Sportists tikai 2015.gadā aizvadīja savu pirmo ralliju, izcīnot piekto vietu Norvēģijas rallija čempionāta posmā. 2016.gadā Kristofersons piedalījās vēl sešos posmos.

Savā astotajā karjeras rallijā (šis bija sportista otrais WRC rallijs) Kristofersona rīcībā bija ''Škoda Fabia R5'', kas viņam ļāva kā līdzīgs ar līdzīgu cīnīties ar pārējiem RC2 klases braucējiem. Kopumā jāsaka, ka Kristofersons ar savu sniegumu pārsteidza daudzus, jo sportists savā klasē divos posmos spēja uzrādīt ātrāko laiku, pārspējot daudz pieredzējušākus sportistus.


Foto: Richard Simpson

Finišā Kristofersonam 17.vieta absolūti un sestā vieta klasē, ar ko braucējs bija ļoti apmierināts. ''Esmu ļoti apmierināts ar mūsu nedēļas nogali. Bija lieliskas sajūtas noslēdzošajos divos posmos. Nebiju baigi domājis cīnīties ar Jari Hutunenu (''Hyundai Motorsport'' komandas attīstības programmas (HMDP) braucējs), taču braucu ātri, lai censtos viņu noturēt aiz mums (Kristofersons somu jauno talantu finišā apsteidza par 0,9 sekundēm). Bija jautri, un finišēt sestajā vietā ar divām uzvarām ātrumposmos ir fantastiski. Noteikti šobrīd jūtos daudz labāk sagatavojies Pasaules RX sezonai,'' stāsta Johans Kristofersons, kurš piebilda, ka viņa galvenais mērķis rallijā bija sasniegt finišu.

''Ceru Zviedrijas WRC atgriezties nākamgad, un, lai labāk sagatavotos šim posmam, ceru pirms tam aizvadīt vairākus rallijus.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png