profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ralfs Sirmacis nestartēs Zviedrijas WRC posmā

Mārtiņš Jankovskis 12.02.2018 - 20:38 Ralfs Sirmacis nestartēs Zviedrijas WRC posmā
Foto: Sports Racing Technologies

Šajā nedēļas nogalē startēs Zviedrijas WRC rallijs, kura ietvaros tiks aizvadīts pirmais JWRC čempionāta posms. Sākotnēji rallijam bija pieteikusies Ralfa Sirmača/Artūra Šimina ekipāža, taču noskaidrojies, ka 2016.gada Eiropas rallija čempionāta trešais ātrākais braucējs Sirmacis diemžēl šajā rallijā nestartēs.

''Jā, diemžēl Zviedrijas WRC ralliju būšu spiests izlaist,'' portālam atklāj četrkārtējais Latvijas rallija čempions un 2015.gada ERČ Junioru vicečempions Ralfs Sirmacis. ''Diemžēl Latvijā nevarējām atrast naudu startam Pasaules rallija čempionātā (WRC), tāpēc turpināsim meklēt līdzekļus ārvalstīs. Tas, vai izdosies savākt nepieciešamo budžetu, lai startētu JWRC, nezinu, bet noteikti mēģināsim to darīt. Plinti krūmos vēl nemetu, tāpēc varbūt startēšu sezonas otrajā JWRC posmā, kas aprīļa sākumā notiks Korsikas salā Francijā.''

Jāatzīmē, ka pagājušā gada maijā 23 gadus vecais Ralfs Sirmacis noslēdza menedžmenta līgumu ar Kima Vatanena un Ates Varstas V&V Sport Management kompāniju no Somijas, kas savulaik palīdzēja tādiem braucējiem kā Sebastjans Ožjē, Heidons Padons, Topi Heikinens, Kreigs un daudziem citiem. Taču šobrīd šī sadarbība ar šiem vīriem nedod tādu rezultātu, kādu gribētos.

Atgādināsim, ka 2018.gada Junior WRC (JWRC) ieskaite dalībnieki trasē dosies ar 1.0 litrīgu ''EcoBoost Ford Fiesta R2'' automašīnu. Sportistiem būs jāpiedalās piecos WRC posmos – Zviedrijā, Francijā, Portugālē, Somijā un Turcijā. Šī seriāla uzvarētājs savā īpašumā iegūs iespaidīgu un vērtīgu balvu – ''Ford Fiesta R5'', kas paliks ekipāžas rīcībā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png