profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mīke: Tas nav pareizi, ka Brīns nevarēs braukt trīs WRC posmos

Go4speed 06.01.2018 - 12:46 Mīke: Tas nav pareizi, ka Brīns nevarēs braukt trīs WRC posmos
Kriss Mīke un Kreigs Brīns. Foto: The42

''Citroen'' komandas pilots Kriss Mīke intervijā portālā motorsport-news.co.uk atzina, ka ir priecīgs, ka komandā trīs Pasaules rallija čempionāta (WRC) posmos brauks deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs.

''Esmu priecīgs, ka Lēbs nolēma atgriezties. Viņš nav parasts braucējs, kurš it kā WRC normāli nav braucis piecus gadus, bet viņš joprojām ir deviņkārtējais WRC čempions. Viņš ir ļoti, ļoti augsta līmeņa braucējs, tāpēc tas ir fantastiski redzēt viņu atgriežamies WRC,'' saka Kriss Mīke.


Foto: Gregory Timmerman

Tajā pašā laika braucējs pauda nožēlu, ka Kreigs Brīns nestartēs visos posmos, jo tajos trijos rallijos, kuros brauks Lēbs, Brīns nestartēs.

''No otras puses es domāju, ka tas nav pareizi, ka trijos rallijos Brīns nebrauks. Protams, tas nav mans lēmums, bet personīgi es uzskatu, ka viņš pagājušajā gadā paveica pietiekami daudz, lai nopelnītu braukt visos WRC posmos. Zinu, cik daudz braucējs iegūst, atrodoties mašīnā visu sezonu. Tas nav godīgi, ka puisis, kurš krāj savu pieredzi, spiests palikt malā.''

''Esmu priecīgs, ka varu komandā palikt uz vēl vienu sezonu. Savā pirmajā pilnajā sezonā iemācījos daudz jaunu lietu. Darīšu visu iespējamo, lai tādos rallijos, kā Somija vai Velsa, izcīnītu pirmo WRC uzvaru,'' saka Kreigs Brīns.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png