profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport apstiprina pirmos JWRC braucējus; uz starta arī latviešu ekipāža

Mārtiņš Jankovskis 19.12.2017 - 18:39 M-Sport apstiprina pirmos JWRC braucējus; uz starta arī latviešu ekipāža
Foto: M-Sport

2018.gada Pasaules rallija čempionāta (WRC) Junior WRC (JWRC) ieskaitē apstiprinātas pirmās ekipāžas. Kā savā mājas lapā ziņo M-Sport komanda, tad dalību JWRC apstiprinājušas pirmās astoņas ekipāžas no trīs kontinentiem - divas ekipāžas no Itālijas, kā arī pa vienai no Latvijas, Čīles, Īrijas, Jaunzēlandes, Zviedrijas un Anglijas. Dalībnieki šim seriālam var pieteikties līdz 2018.gada 16.janvārim, kad arī tiks paziņoti visu dalībnieku vārdi.

Lai arī dalībnieku vārdi nav zināmi, visticamāk, no Latvijas JWRC startēs Ralfs Sirmacis ar stūrmani Artūru Šiminu, kuri nesen Krakovā M-Sport bāzē piedalījās ''Satiec M-Sport komandu” pasākumā. Sarunā ar portālu Go4speed Artūrs Šimins gan atzina, ka vēl nevar apstiprināt un komentēt savu startu JWRC, jo vēl viss ir attīstības un saskaņošanas procesā.


Foto: M-Sport

Šī seriāla dalībnieki trasē dosies ar 1.0 litrīgu ''EcoBoost Ford Fiesta R2'' automašīnu. Sportistiem būs jāpiedalās piecos WRC posmos – Zviedrijā, Francijā, Portugālē, Somijā un Turcijā. Šī seriāla uzvarētājs savā īpašumā iegūs iespaidīgu un vērtīgu balvu – ''Ford Fiesta R5'', kas paliks ekipāžas rīcībā! Ar šo auto uzvarētājs 2019.gadā varēs startēt WRC2 čempionātā, kur M-Sport šim braucējam apmaksās dalības maksu, segs loģistikas izdevumus, dos 200 jaunas riepas, nodrošinās bezmaksas degvielu septiņiem posmiem, kā arī apmaksās dalību dažos citos rallijos.

''Sniegs, asfalts un grants – šis seriāls jaunajiem braucējiem piedāvā lielisku platformu rādīt savas prasmes. Visi varēs sacensties ar vienādu tehniku pasaules labākajos ātrumposmos. Šim seriālam vēl var pieteikties līdz janvāra vidum, bet jau šobrīd sarakstā ir daži ļoti interesanti uzvārdi. Ar lielu nepacietību gaidīšu brīdi, kad varēšu atklāt šos braucējus. Mēs ar nepacietību gaidām nākamo gadu, kas mums atkal sniegs aizraujošas cīņas,'' saka JWRC menedžeris Macejs Voda.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png