profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Uz īri būs pieejams jaunais 'Citroen C3 WRC', taču ne visi ar to varēs braukt

Go4speed 06.12.2017 - 20:31 Uz īri būs pieejams jaunais 'Citroen C3 WRC', taču ne visi ar to varēs braukt
Foto: PH Sport

Franču PH Sport komanda ir panākusi vienošanos ar ''Citroen Racing'' rūpnīcas vienību par to, ka PH Sport privātajiem braucējiem uz īri varēs piedāvāt jauno ''Citroen C3 WRC'' automašīnu, ar kuru šogad tika startēts WRC. Taču ne visi braucēji varēs braukt ar šo jaunās paaudzes WRC automašīnu.

FIA noteikumos minēts, ka ar jaunās paaudzes WRC mašīnām nevar braukt jebkurš gribētājs. FIA vadībai rallija posmos ir tiesības noraidīt kāda braucēja vēlmi startēt rallijā ar jaunās paaudzes WRC tehniku, ja FIA vadība jutīs, ka minētajam braucējam nav pietiekamas pieredzes, lai brauktu ar šādu auto. Taču FIA nav tiesību ietekmēt dalībnieku startus Nacionālajos čempionātos, taču PH Sport direktors Bernards Pilāts atzina, ka viņa komanda veiks savu individuālo novērtējumu un tad pieņems lēmumu, vai kādam no braucējiem tā ļaus startēt vietējā mēroga sacensībās.


Foto: PH Sport

''Esam lepni, ka ''Citroen Racing'' izvēlējās mūs un ļaus mums piedāvāt ''C3 WRC'' uz īri. Tā nav veca mašīna, tāpēc ir saprotams, kāpēc ''Citroen C3 WRC'' ir rezervēts braucējiem ar pietiekami lielu pieredzi. Esam priecīgi, ka varēsim sevi investēt tik ambiciozā sporta projektā, kā jau esam to darījuši iepriekš, strādājot ar Sebastjanu Lēbu, Sebastjanu Ožjē un Stefanu Lefebru,'' saka Bernards Pilāts.

PH Sport atzina, ka tagad tās īpašumā uz īri ir pieejams pilns klāsts ar ''Citroen'' rallija automašīnām.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png