profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen' tuvākajā laikā nosauks pilotu sastāvu, Lēbs gatavojas startēt Meksikas WRC

Go4speed 22.11.2017 - 11:04 'Citroen' tuvākajā laikā nosauks pilotu sastāvu, Lēbs gatavojas startēt Meksikas WRC
Sebastjans Lēbs. Foto: Autosport.com

Deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs nestartēs 2018.gada Montekarlo WRC rallijā, bet viņa starts ar jauno ''C3 WRC'' modeli varētu notikt Meksikas posmā. Atgādināsim, ka pēc Latvijas rallijkrosa posma Lēbs devās uz Spāniju, lai aizvadītu pirmos grants testus ar ''Citroen C3 WRC'' automašīnu. Pēc testiem pilots atzina, ka 2018.gadā cer aizvadīt kādu WRC posmu ar jauno ''C3 WRC'' modeli, taču toreiz franču braucējs vēl nevarēja pateikt, kurā posmā tas varētu notikt.

Lēbam nākamgad ar ''Peugeot'' paredzēts turpināt rallijkrosa programmu, bet brīvajos brīžos viņš varētu startēt kādā WRC posmā. Sākotnēji Lēbs atzina, ka labprāt startētu savā mīļajā Montekarlo posmā, taču šis posms sāksies tad, kad tikko būs beidzies Dakaras rallijs, tādējādi Lēbs nevar pienācīgi sagatavoties Montekarlo rallijam. Tikmēr brīdī, kad sāksies nākamais Zviedrijas WRC posms, Lēbam priekšā būs pirmie testi ar ''Peugeot'' rallijkrosa automašīnu.


Lēbs testos. Foto: Citroen Racing

''Mums ar Lēbu notiek sarunas. Vienīgā lieta, ko esam izrunājuši un izlēmuši kopā, viņš nebrauks Montekarlo WRC posmā,'' saka Īvs Meitons.

Meitons piebilda, ka tuvāko nedēļu laikā tiks paziņots braucēju sastāvs. ''Vēl ir par agru runāt par mūsu komandas sastāvu nākamajā sezonā. Par to mēs paziņosim tuvākajās nedēļās. Tas vēl nav izlemts, tāpēc nevaru nosaukt braucēju sastāvu un mērķus nākamajam gadam.''

Pēdējo reizi Lēbs WRC startēja 2015.gadā Montekarlo. Tikmēr šajās brīvdienās Lēbs ar savu ierasto stūrmani piedalīsies ''Rallye du Var'', kur ekipāžas rīcībās būs ''Peugeot 306 Maxi'' automašīna.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png