profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport komanda izjoko Tanaku Austrālijas WRC rallija noslēdzošajā dienā

Go4speed 20.11.2017 - 12:32 M-Sport komanda izjoko Tanaku Austrālijas WRC rallija noslēdzošajā dienā
Tanaks ar stūrmani un mehāniķiem. Foto: M-Sport

Austrālijas WRC posms Otam Tanakam bija pēdējais rallijs pie M-Sport komandas ''Ford Fiesta WRC'' stūres. Pēc Jari-Mati Latvalas avārijas Tanaks Austrālijas rallijā izcīnīja otro vietu, tādējādi savu sezonu M-Sport komandā noslēdzot ar augsto trešo vietu WRC kopvērtējumā.

''Tas bija svarīgi sezonu noslēgt šādi un noslēgt mūsu sadarbību ar M-Sport ģimeni tik pozitīvā veidā. Ja godīgi, tad daudz nedomāju par to, ka šis ir mūsu pēdējais rallijs ar Malkolmu Vilsonu un M-Sport komandu, līdz brīdim, kad pēdējā pārbraucienā stūrmanis Martins sāka spēlēt skumjas dziesmas. Šis mums kopā bija ilgs ceļojums, tāpēc nav viegli pamest šo ģimeni. Ja godīgi, tad šobrīd sajūtas ir smagas, taču viss čempionāts ir kā viena liela ģimene, tāpēc nesaku uzredzēšanos. Vienkārši tiekamies vēlāk,'' tā preses konferencē teica Ots Tanaks.

Arī M-Sport boss Malkolms Vilsons pateicās Tanakam par lielisko sadarbību. ''Nav viegli Tanakam un Jarveojam teikt uzredzēšanos, taču teikšu viņiem paldies par to visu, ko viņi paveica šajā sezonā. Viņi šogad kļuva par mūsu veiksmes neatņemamu sastāvdaļu. Novēlu viņiem visu to labāko viņu jaunajā piedzīvojumā nākamajā sezonā.''


Foto: M-Sport

Kā ziņo portāls motorsport.com, tad izrādās, ka M-Sport komandas mehāniķi rallija noslēdzošajā dienā esot izjokojuši Tanaku. Līdz ko Tanaks pārbrauciena režīmā slēdza trešajā ātrumā, tā ūdens strūkla, kas parasti līst virsū uz priekšējā stikla, šoreiz lija Tanaka krēslā. Šādi pat savulaik tika izjokots Miko Hirvonens, kad arī viņš pameta komandu.

''Mani pauti tagad ir patīkami slapji," smejoties preses konferenci iesāka Ots Tanaks. ''Tas, ka M-Sport izcīnīja ražotāju kausu, nozīmē to, ka viņiem ir gudri inženieri. Viņi izveidoja speciālu sistēmu, un katreiz, kā pārbrauciena režīmā slēdzu trešajā pārnesumā, tā dažas caurules slapināja manus pautus,'' smejot stāsta Ots Tanaks.

Taču izrādās, ka tas nebija vienīgais joks, jo Tanaka instagram video redzams, ka, atgriežoties savā viesnīcas numuriņā, M-Sport mehāniķi viņa istabu izdekorēja ar ''Toyota'' komandas atribūtiku.

M-Sport boss Vilsons un Tanaks atvadās
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png