profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē: Ja turpināšu braukt WRC, darīšu to ar M-Sport

Go4speed 15.11.2017 - 14:57 Ožjē: Ja turpināšu braukt WRC, darīšu to ar M-Sport
Foto: Sophie Raillon

Šajās dienās Austrālijā startēs sezonas noslēdzošais pasaules rallija čempionāta (WRC) posms. Šī posma laikā vai neilgi pēc tā savus nākotnes plānus paziņos pieckārtējais WRC čempions Ožjē.

Nesen jau ziņojām, ka Ožjē atzina, ka uz nākamo sezonu saņēmis piedāvājumu gan no M-Sport, gan arī no sievas, tāpēc sportists pieļauj iespēju, ka viņš arī varētu izlaist nākamo sezonu.

Ožjē vairākās intervijās ir teicis, ka varētu turpināt braukt M-Sport komandā, ja tai atkal pilnvērtīgu atbalstu sniegs ''Ford''. Nesen kļuva zināms, ka ''Ford'' aiziet no rallijkrosa, taču ''Ford'' nākotnes plāni vēl nav zināmi, lai arī izskan baumas, ka ''Ford'' varētu atgriezties WRC.


Foto: M-Sport

Trešdien franču portālam lequipe.fr Ožjē atzina, ka viņš ir izlēmis, ko darīs nākamgad. Lai arī vēl sezonas vidū daudzi domāja, ka Ožjē atgriezīsies ''Citroen'' komandā, šobrīd Ožjē šo iesēju noraida. ''Zinu, ko darīšu nākamgad, bet pirms es to paziņošu, likšu jums vēl nedaudz pagaidīt. Viena lieta ir droša – ja turpināšu braukt WRC, tad darīšu to ar M-Sport,'' tā Sebastjans Ožjē.

Jāpiebilst, ka, lai arī pēdējos gados M-Sport nav pilns ''Ford'' rūpnīcas atbalsts, komanda šogad spēja izcīnīt gan ražotāju kausu, gan uzvarēt pilotu ieskaitē. Tāpat uzvaras ar M-Sport komandas ''Ford Fiesta WRC'' automašīnām izcīnīja visi trīs tās piloti – Ožjē, Tanaks un Evans.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png