profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen' boss no Brīna un Lefebra Austrālijas rallijā sagaida lielākus riskus

Go4speed 09.11.2017 - 19:42 'Citroen' boss no Brīna un Lefebra Austrālijas rallijā sagaida lielākus riskus
Īvs Meitons. Foto: Citroen Racing

''Citroen'' komandas boss Īvs Meitons pirms Austrālijas WRC rallija Kreigam Brīnam un Stefanam Lefebram pateicis, ka viņš no braucējiem sagaida ātrākus laikus un lielākus riskus.

Šogad sezonas lielāko daļu no ''Citroen'' braucējiem līderis bija Brīns, kurš šobrīd kopvērtējumā ir devītais. Astotajā vietā pagaidām ir Kriss Mīke, kurš Brīnu apsteidz par sešiem punktiem. Tikmēr Lefebrs, kurš šogad startējis septiņos rallijos, kopvērtējumā ieņem 13.vietu (labākais rezultāts 5.v. Polijā).

''No saviem junioru braucējiem gribētu redzēt labāku sniegumu un, iespējams, šajā posmā arī lielākus riskus. Šādā veidā domāju, ka mēs sezonu varētu pabeigt uz pozitīvas nots,'' saka Īvs Meitons.


Foto: Citroen Racing

Lefebram pieredze Austrālijā nav liela. 2015.gadā sportists devās uz Austrāliju, lai iepazītos ar trasi, taču pēc Madsa Ostberga avārijas trases pierakstu laikā Lefebram bija iespēja iziet uz starta, kur franču sportists izcīnīja 13.vietu.

Līdz šim ātrs Austrālijas rallijā ir bijis Mīke, kuram arī šogad pirmajā dienā būs laba starta pozīcija. ''Domāju, ka Mīkem ir labas izredzes uz labu rezultātu. Mēs zinām, ka viņš vienmēr ir ātrs šajā rallijā un viņam vienmēr šāda veida ceļos izdodas atrast pareizo tempu. Viņam pirmajā dienā būs laba starta pozīcijā, tāpēc, redzēsim, kas no tā visa sanāks,'' nobeidz Meitons.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png