profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai vadītājs: Budžeta dēļ mēs nākamgad nevarēsim startēt ar četrām mašīnām

Go4speed 09.11.2017 - 16:05 Hyundai vadītājs: Budžeta dēļ mēs nākamgad nevarēsim startēt ar četrām mašīnām
Foto: Hyundai Motorsport

Korejiešu autoražotājs ''Hyundai'' atzinis, ka rallija komandas sastāvs nākamās sezonas laikā var pamainīties, kā rezultātā nevienam no komandas nolīgtajiem pilotiem 2018. gada WRC čempionātā nav garantēta pilna sezona.

Nesen ''Hyundai'' paziņoja, ka 2018.gada sezonā komanda startēs ar četrām ekipāžām, taču tagad “Hyundai” komandas vadītājs Mišels Nandans apstiprināja, ka vairākos nākamā gada WRC posmos komanda startēs ar trim ''i20 Coupe WRC'' mašīnām, kas nozīmēs to, ka komanda turpinās rotēt ar braucēju sastāvu.

Pēc Nandāna vārdiem, lai arī Tjerī Noivila un Andreasa Mikelsena ekipāžas ir plānots izmantot visos rallijos, šī brīža lēmums nav akmenī iecirsts. Tikmēr šobrīd izskatās, ka Dani Sordo un Heidons Padons dalīs trešo mašīnu.


Foto: Hyundai Motorsport

''Jā, Tjerī un Andreasam ir līgumi, kas paredz to, ka viņi startēs visos rallijos, taču tādi līgumi ir arī pārējiem braucējiem,” stāsta Mišels Nandans. ''Budžeta dēļ mēs nākamgad nevarēsim startēt ar četrām mašīnām. Varbūt tikai dažos posmos. Līdz ar to mēs vienu no mašīnām dalīsim uz diviem pilotiem.”

''Plānojam, ka Noivils un Mikelsens brauks visos rallijos, bet redzēsim, jo sezonas laikā viss var izmainīties,'' nobeidz Nandans.

Tāpat Nandāns noliedza baumas, ka Sordo Hyundai komandas sastāvā varētu parādīties pasaules rallijkrosa čempionātā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png