profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Evans: Negribu, lai Ožjē pamet M-Sport

Go4speed 08.11.2017 - 19:26 Evans: Negribu, lai Ožjē pamet M-Sport
Elfins Evans. Foto: M-Sport

Nākamajā nedēļas nogalē startēs Austrālijas WRC rallijs, kas būs noslēdzošais pasaules rallija čempionāta posms šajā gadā. Ja čempions jau ir zināms, tad Austrālijas posmā sagaidāma sīva cīņa par otro un trešo vietu, uz kuru pretendē Tjerī Noivils un Ots Tanaks.

Nesen kādā no intervijām WRC čempions Ožjē atzina, ka, visticamāk, viņš savus nākotnes plānus paziņos īsi pirms vai Austrālijas rallija laikā. Tikmēr Velsas WRC posma uzvarētājs Elfins Evans portālam autosport.com atzina, ka viņš cerot, ka Ožjē nepametīs M-Sport komandu.

Uz jautājumu, vai Evans būtu gatavs kļūt par M-Sport komandas līderi, ja Ožjē pamestu komandu, Evans atzina, ka ''Ceru, ka viņš nepametīs komandu. Izbaudīju strādāt kopā ar Ožjē un viņa stūrmani Ingrasiju. Daudz ko no viņiem šogad iemācījos. M-Sport šogad sasniedza daudz, bet, ejot uz priekšu, uzskatu, ka kopā mēs varam sasniegt vēl vairāk,'' saka Elfins Evans.


Foto: DMack Tyres

''Būtu ļoti žēl, ja M-Sport komanda nākamgad mainītos ļoti daudz,'' turpina Evans, kurš piebilda, ka neesot domājis par to, vai viņš varētu kļūt par komandas līderi. ''Nedomāju, ka man tā būtu liela problēma, ja Ožjē aizietu, taču ceru, ka viņš neaizies no M-Sport.''

Arī M-Sport boss Malkolms Vilsons vēlreiz apliecināja, ka pagaidām Ožjē sakarā nekādu jaunumu neesot. ''Man jūs jāapbēdina, taču man nav ko jaunu jums pastāstīt. Zinu, kas mums ir jādara, un es pie tā strādāju. Man šonedēļ būs vairākas tikšanās, taču nedomāju, ka kaut kas atrisināsies pirms Austrālijas,'' tā Malkolms Vilsons.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png