profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gronholms aizvada testus ar 'Proton Iriz R5' automašīnu (FOTO, VIDEO)

Go4speed 06.11.2017 - 14:22 Gronholms aizvada testus ar 'Proton Iriz R5' automašīnu (FOTO, VIDEO)
Olivers Mellors aizvadītajās sacensībās. Foto: Mellors Elliot Motorsport

Divkārtējais pasaules rallija čempions (WRC) Markuss Gronholms nesen Velsā aizvadījis testus ar WRC2 klases ''Proton Iriz R5'' automašīnu. Iepriekš Gronholms testējis ''Škoda Fabia R5'' automašīnu, ar kuru šogad par WRC2 čempionu kļuva Pontus Tīdemans. Zināms, ka Gronholms vēlāk testēs arī VW R5 automašīnu.

''Jā, es braucu ar ''Proton Iriz R5'' automašīnu, taču neko vairāk negribu teikt. Tie bija privāti, bet jauki testi,'' portālam autosport.com apliecināja Markuss Gronholms, kurš piebilda, ka pagaidām viņam vairs nav ko teikt par šo auto.


Gronholms testos. Foto: motorsport.com

MEM komandas vadītājs Kriss Mellors bija apmierināts ar šiem vienas dienas testiem. ''Esam ļoti, ļoti pateicīgi par to darbu, ko Markuss paveica. Viņš ar auto brauca visu dienu. Šajā laikā viņš atrada pāris vietas, pie kurām mums vajadzētu piestrādāt. Tas bija vienreizēji, ka mums bija tāds braucējs, kurš deva pozitīvu vērtējumu par šo auto, kas testos līdz šim nobraucis mazāk par 1000 kilometriem. Arī turpmāk gribam strādāt ar Gronholmu, kurš arī izskatās, ka grib turpināt. Redzēsim, kas notiks tālāk.''

Šis auto ir aprīkots ar Xtrac transmisiju, Reigier amortizatoriem, Cosworth elektroniku, Brembo bremzēm un Proton Inspira dzinēju, kas tiek izmantots Mitsubishi Lancer E10.

Aizvadītajās brīvdienā Anglijā notika ''MEM Malton Forest'' rallijs, kurā Olivers Mellors ar šo auto izcīnīja trešo vietu, piekāpjoties divām ''Ford Fiesta RS WRC'' automašīnām, bet apsteidzot divas citas R5 automašīnas.

Automašīnas testi:


Automašīnas testi:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png