profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC radio balss Kolins Klarks: Ožjē varētu izlaist nākamo sezonu

Go4speed 02.11.2017 - 20:04 WRC radio balss Kolins Klarks: Ožjē varētu izlaist nākamo sezonu
Sebastjans Ožjē sarunā ar Kolinu Klarku

Pēdējā laikā pēc WRC posmiem Kolins Klarks (žurnālists jeb rallija balss, kurš ar sportistiem tiešraidē runājas WRC radio) savā Facebook profilā piedāvā sarunu ''Pie viertuves galda'', kurā viņš apspriež un stāsta visus jaunākos notikumus WRC, kā arī sniedz savu redzējumu par konkrētām lietām. Ļoti bieži viņa sacītais arī piepildās, jo viņš WRC virtuvē ir ilgi, tāpēc viņš zina par ko runāt un ko runāt.

Pēc Velsas WRC rallija Klarks piedāvā jaunāko sēriju ar sarunām pie virtuves galda, kur šoreiz viņš vairāk runā par M-Sport, Ožjē un Evansa tālāko nākoti. Lūk, pāris interesantas lietas no Klarka sacītā.


Foto: Sophie Raillon

''Tas bija neparasti redzēt pēc finiša Ožjē asarās. Vai tās bija prieka asaras, vai atvieglojuma. Bet varbūt tās bija atvadu asaras? Manuprāt, viņam uz nākamo sezonu ir divi varianti, kurus viņš izskata. Viens no tiem varētu būt ''M-sport/Ford'' variants, bet otrs, ka viņš nākamo gadu izlaiž. Ožjē man atzina, ka viņam uz galda esot ļoti labs piedāvājums no M-Sport, kurš tiek izskatīts, kā arī esot labs piedāvājums no sievas nākamgad palikt mājās. Arī sieva Klarkam atzina, ka izteikusi labu piedāvājumu, bet Ožjē dēls pretim esot licis vēl labāku piedāvājumu. Tā būs smaga izvēle, jo jebkurš tēvs saprot, cik tas ir grūti un smagi visu laiku ceļot un nebūt klāt tajos svarīgajos bērna dzīves mirkļos, bet Ožjē vēl ir jauns. Līdz ar to viņam ir smaga izvēle par diviem variantiem. Nedomāju, ka šobrīd tiek izskatīts ''Citroen'' variants. Tikmēr, cik zinu, tad Sebastjans Lēbs nākamgad varētu braukt divos vai trīs WRC posmos.

''Jau ilgu laiku runājam par ''Ford'' atgriešanos WRC. Jā, ''Ford'' arī pēdējos gados daļēji bija iesaistīts M-Sport, bet kopējā bildē šie ieguldījumi un sadarbība bija niecīga, salīdzinot ar to, ko maksā ''Hyundai'', ''Citroen'' vai ''Toyota''. Tas, ko es dzirdēju, tad, visticamāk, Ford Europa atgriezīsies WRC un vairāk palīdzēs M-Sport, kontrolēs situāciju. Interesanti, ka Spānijas un Velsas ralliju apmeklēja Ford Europa pārstāvis, kurš daudzus, daudzus gadus nebija manīts WRC. Es domāju, ka šobrīd viss izskatās labi un ka Ford atgriezīsies WRC. Bet noteikti lielākais jautājums būs tajā, ko Ožjē izlems un vai Ford Europa atgriezīsies, ja Ožjē ņems pauzi.


Elfins Evans. Foto: M-Sport

Runājot par Evansu, tad es domāju, ka viņš brauks M-Sport un viņš ar to mašīnu uzvarēs rallijus. Taču, ja Ožjē neiet uz M-Sport, tad varbūt Citroen gribēs paņemt Evansu. Viņi jau savulaik viņam piedāvāja līgumu, bet Evans toreiz noslēdza divu gadu līgumu ar M-Sport. Taču man nav šaubu par to, ka vienalga, kur Evans brauks, viņš cīnīsies par čempiona titulu. Viņš ar savu pārliecību, pieredzi un mieru ir tam gatavs.

Ja M-Sport brauks Ožjē, Evans un Tēmu Suninens, tad M-Sport atkal droši varēs pretendēt uz ražotāju kausu. Bet varbūt pāris posmos ar WRC auto brauks Kalle Rovanpera? Jā, viņam trūkst pieredzes, bet viņš ļoti ātri mācās.''
Komentāri
faateris 03.11.2017 15:27
Neticu Evansa spējai uzvarēt. Velsā uzvarēja D-mack. Pērn, ja nemaldos, Tanaks brauca ar šīm riepām un tad viņa ekipāžas rezultāti bija biežāk tuvu uzvarai, nekā šogad Evans. Ir vesela rinda pilotu, kas ir ļoti perspektīvi. Izskatās, ka somi drīz komandēs parādi......
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png