profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Medijs: M-Sport pievienosies Evans, komandā varētu palikt Ožjē

Go4speed 01.11.2017 - 11:56 Medijs: M-Sport pievienosies Evans, komandā varētu palikt Ožjē
Foto: Sophie Raillon

Kā ziņo portāls autosport.com, tad Velsas WRC rallija uzvarētājs Elfins Evans, kurš šogad pārstāvēja DMack rallija komandu, jau drīzumā pievienosies M-Sport komandai.

M-Sport šobrīd strādā pie tā, lai savā komanda saglabātu WRC čempionu Sebastjanu Ožjē, kamēr igaunis Ots Tanaks nākamgad savu karjeru turpinās "Toyota" vienībā. Pēc portāla rīcībā esošās informācijas, Ožjē un M-Sport drīzumā varētu panākt vienošanos. Pēc tam, kad būs zināmi Ožjē plāni, M-Sport paziņošot par vienošanos ar Evansu.

Lai arī Vilsons atzīst, ka šobrīd ar braucējiem nekādas vienošanās nav panāktas, avoti Autosport apstiprināja, ka viens no braucējiem noteikti būs Evans. Līdz ar to šobrīd nav skaidra DMack komandas nākotne.

''Šobrīd nekas nav skaidrs. Ir jāpagaida un tad redzēsim, ko mums atnesīs nākamais gads,'' saka Elfins Evans.


Foto: Sophie Raillon

Tikmēr Ožjē piebilda, ka viņam vēl 100% nav skaidrība par nākamo gadu. ''Mēs darām visu iespējamo, lai saglabātu viņu mūsu komandā. To esmu jums teicis jau vairākas reizes iepriekš. Mēs skatāmies uz visām iespējām. Viņš zina savas ambīcijas, mūsu komandas spējas un ko mēs esam plānojuši, lai virzītos uz priekšu. Šis mums bija neticams gads, tāpēc ļoti gribētos to papildināt arī 2018.gadā,'' saka Malkolms Vilsons.

Portāls ziņo, ka Ožjē var arī nolemt beigt karjeru (jau ziņojām, ka sportista sieva vēlas Ožjē paturēt mājās). Tāpat esot variants atgriezties ''Citroen'', par ko daudz tika runāts arī iepriekš, taču portāls uzskata, ka šis variants nu jau esot maz ticams.

Tiek ziņots, ka M-Sport plānos lielāku lomu varētu ieņemt soms Tēmu Suninens. Šobrīd sportistam ar ''Ford Fiesta WRC'' ir paredzēti seši WRC posmi 2018.gadā. Šogad sportists ar WRC auto startēja divos rallijos, kur Polijas WRC posmā tika izcīnīta sestā vieta, bet Somijas rallijā – 4.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png