profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mīke: Regulējumus paņēmām no zila gaisa un ar tiem arī braucām

Go4speed 27.10.2017 - 10:04 Mīke: Regulējumus paņēmām no zila gaisa un ar tiem arī braucām
Foto: Stanislav Kucera photography

Kamēr vairums komandu un braucēji pirms Velsas WRC rallija Velsas dubļainajos ceļos aizvadīja testus, ''Citroen'' to nedarīja. Tā vietā komanda testējās Francijā, kur, lai arī ceļa konfigurācija bija līdzīga, segums bija atšķirīgs.

Pagājušā posma uzvarētājs Kris Mīke atzinis, ka viņam šajā mājas rallijā nebūs iespēja pacīnīties par uzvaru, jo jau Shakedown posmā sportists mocījās ar to, lai atrastu piemērotus regulējumus ''C3 WRC'' automašīnai. Beigās Mīke Shakedown ieņēma vien 12.vietu, 4,7 sekundes zaudējot Elfinam Evansam.

''Kad tu rallijam nesagatavojies labi, tad nav viegli. Mēs regulējumus paņēmām no zila gaisa un ar tiem arī braucām. Bet kas mums cits atlika? Shakedown posmā centāmies veikt izmaiņas. Pēc tam devāmies atpakaļ uz servisa parku, lai mehāniķi varētu pamainīt regulējumus. Kad atgriezāmies trasē, ceļš jau bija izbraukāts. Bija sajūta, ka brauktu pa ledu,'' neapmierināts ar sagatavošanos rallijam ir Kriss Mīke.

''Tas ir viltīgi paskatīties papīrā, paņemt regulējumus un braukt. Ja tu rallijam negatavojies pareizi, tad tā notiek.''

"Citroen" komandas boss Īvs Meitons paskaidroja, ka lēmums neveikt pirmssacīkšu testus Velsā radās, pamatojoties uz augstajām meža ceļu īres cenām Lielbritānijā.

Rallija pirmajā dienā sportistiem būs jāveic seši ātrumposmi bez servisa parka. Pirmā ātrumposma starts 12:20 pēc Latvijas laika.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png