profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mikelsens noslēdz līgumu ar 'Hyundai', komandā nākamsezon būs četras ekipāžas

Go4speed 28.09.2017 - 12:08 Mikelsens noslēdz līgumu ar 'Hyundai', komandā nākamsezon būs četras ekipāžas
Publicitātes foto

''Hyundai Motorsport'' komanda oficiāli apstiprinājusi, ka norvēģis Andreas Mikelsens, kurš visu šo gadu smagi strādāja, lai atgrieztos pasaules rallija čempionātā (WRC), noslēdzis ar komandu divu gadu līgumu.

Mikelsens, kuram šogad nebija vieta nevienā rūpnīcas komandā, šogad trīs posmos startēja ar ''Citroën C3 WRC'' automašīnu, taču nesen viņš pievienojās ''Hyundai'' vienībai, lai startētu šīs sezonas trīs atlikušajos rallijos. Zināms, ka sezonas noslēdzošos trīs WRC posmus (Spānijā, Velsā un Austrālijā) Mikelsens startēs ar ''Hyundai i20 Coupe WRC'' automašīnu.

''Esmu priecīgs, ka ''Hyundai Motorsport'' man piedāvāja iespēju atgriezties WRC pa īstam un ka man būs iespēja braukt komandā visos posmos 2018. un 2019.gadā. Pat pirms pirmā oficiālā rallija ar šo komandu (pie ''Hyundai i20 Coupe WRC'' automašīnas stūres Mikelsens oficiālās sacensībās debitēs nākamnedēļ) jūtu, ka ar jauno auto esmu apradis ātri. Redzu, ka pievienojos pasaules klases komandai, kurai ir visas iespējas cīnīties gan par braucēju, gan par komandas titulu. Esmu gatavs komandai to palīdzēt sasniegt,'' tā Andreas Mikelsens.

Tikmēr komandas boss Mišels Nandāns atzina, ka Mikelsens ir no tie braucējiem, kurš ļoti ātri spēj aprast ar jaunām lietām un uzreiz ir ļoti konkurētspējīgs. Komanda ir ļoti priecīga, ka viņai izdevās vienoties ar viņu par sadarbību.

Tāpat ''Hyundai Motorsport'' ziņo, ka Tjerī Noivils, Dani Sordo un Heidons Padons turpinās šo vienību pārstāvēt arī 2018.gadā. Līdz ar to šīs vienības sastāvā brauks četras spēcīgas ekipāžas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png