profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs pēc Latvijas RX posma aizvada pirmos grants testus ar 'Citroen C3 WRC' (VIDEO)

Go4speed 24.09.2017 - 23:02 Lēbs pēc Latvijas RX posma aizvada pirmos grants testus ar 'Citroen C3 WRC' (VIDEO)
Lēbs testos. Foto: Citroen Racing

Uzreiz pēc Latvijas rallijkrosa posma trešās vietas ieguvējs Sebastjans Lēbs devās uz Spāniju, lai aizvadītu pirmos grants testus ar ''Citroen C3 WRC'' automašīnu. Atgādināsim, ka pirmos testus uz asfalta ar jauno WRC modeli Lēbs aizvadīja augusta sākumā. Pēc testiem komanda teica, ka būtu interesanti ar Lēbu aizvadīt testus arī uz grants.

Tas arī trešdien izdevās, kur Lēbs ar savu ierasto stūrmani Danielu Elenu aizvadīja vienu dienu grants testus. "Nezinu, cik kilometrus nobraucu, bet daudz, un sajūtas bija labas. Bija jauki iepazīt šo mašīnu uz grants seguma. Nebiju ar WRC rallija mašīnu pa grants ceļiem braucis gandrīz piecus gadus," iesāk Sebastjans Lēbs.


Foto: Citroen Racing

"Man svarīgākais bija noskaidrot, vai joprojām varu pabraukt ar WRC mašīnu pa granti un darīt to pareizi. Sajūtas diezgan ātri bija labas, tāpēc mašīnā jutos komfortabli. Taču man nav citas pieredzes ar šīs paaudzes mašīnām, tāpēc nezinu, cik ātrs būtu salīdzinājumā ar citiem."

Lēbs atzina, ka ir lietas, kuras mašīnai vajadzētu uzlabot. ''Līkumotās sekcijās braukt bija diezgan viegli, bet ātrās sekcijās bija nedaudz grūti aizmugurē sajust saķeri. Bet kopumā viss bija labi. Tagad jāstrādā, lai panāktu to, lai būtu vēl lielāka saķere. Mēs meklēsim dažādus risinājumus un kaut ko labāku,'' nobeidz Lēbs.

Jautāts, vai sportists nākamgad varētu startēt kādā WRC posmā, Lēbs turpina. ''Gaidu ''Peugeot'' atbildi, vai viņi turpinās startēt Pasaules RX čempionātā. Ja viņi to darīs, tad tā būs mana pamatprogramma. Ja būs kāda iespēja vienā vai divos rallijos braukt ar ''C3 WRC'', viss ir iespējams. Bet pagaidām par to nekas nav izlemts.''





Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png