profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Toyota' redzeslokā Evans, Ožjē un Tanaks

Go4speed 04.09.2017 - 09:43 'Toyota' redzeslokā Evans, Ožjē un Tanaks
Elfins Evans. Foto: M-Sport

Britu rallija braucējs Elfins Evans aizvada ļoti labu sezonu Pasaules rallija čempionātā (WRC). 28 gadus vecais braucējs šogad WRC uz goda pjedestāla kāpis jau divas reizes – Argentīnā un Somijā, kur abos rallijos viņš izcīnīja otro vietu.

Tieši pēc Somijas WRC posma parādījās runas, ka Evans pēc šīs sezonas varētu būt viens no pieprasītākajiem pilotiem tirgū. Kā ziņo Autosport.com, tad par Evansu interesi izrāda ''Toyota'' un it kā arī ''Hyundai'', kas oficiāli gan to noliedz. Taču ''M-Sport'' negrasās atdot braucēju.

Tiek ziņots, ka ''DMACK Ford'' komandas braucējs Evans pēc Somijas rallija esot patīkami pārsteidzis ''Toyota'' bosu Tomiju Makinenu. ''Evansam tas bija ļoti labs brauciens, tāpēc man interesē, ko viņš darīs nākamgad,'' saka Tomijs Makinens. ''Vienmēr ir interese par jauniem braucējiem, kad viņi var uzrādīt tādu rezultātu. Būtu interesanti ar viņu aprunāties par nākamo gadu.''


Foto: M-Sport

Autosport.com rīcībā esošā informācija ir tāda, ka, visticamāk, Juha Hanninens, neskatoties uz trešo vietu Somijas rallijā, zaudēs vietu ''Toyota'' vienībā, kamēr viņa vietu visai droši ieņems Somijas WRC uzvarētājs Esapeka Lapi, kurš WRC izcīnīja pirmo uzvaru tikai savā ceturtajā rallijā ar WRC auto.

''Mēs joprojām strādājam pie nākamā gada braucēju sastāva, tāpēc šobrīd nekas nav skaidrs. Sākumā mums ir jāparunā ar japāņu partneriem, ko viņi vēlas no nākamā gada,'' turpina Makinens.

Tāpat klīst runas, ka ''Toyota'' redzeslokā ir arī Ots Tanaks un Sebastjans Ožjē. Kuluāros runā, ka arī ''Hyundai'' varētu mēģināt iegūt Evansu, kurš aizstātu Dani Sordo. Taču ''Hyundai'' boss Mišels Nandāns šobrīd apgalvo, ka komandas sastāvs nākamajam gadam paliks nemainīgs.

Tikmēr ''M-Sport'' boss Malkolms Vilsons pat neizskata iespēju aizmainīt Evansu. ''Evans nekur neies. Kā jau iepriekš teicu, tad ideālā scenārijā mēs gribam saglabāt komandu tādu, kāda tā ir šobrīd, un Evans tajā ietilpst. Esmu tiešām pārsteigts par to, ko mēs redzējām no viņa Somijā,'' tā Malkolms Vilsons.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png