profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs plāno aizvadīt grants testus, pilots neizslēdz iespēju startēt kādā WRC posmā

Go4speed 29.08.2017 - 23:45 Lēbs plāno aizvadīt grants testus, pilots neizslēdz iespēju startēt kādā WRC posmā
Sebastjans Lēbs. Foto: Autosport.com

Nesen Francijā deviņkārtējais pasaules rallija čempions (WRC) Sebastjans Lēbs pirmo reizi uz asfalta aizvadīja testus ar jaunās paaudzes ''Citroën C3 WRC''. Pēc testiem sportists komandai nodeva vērtīgu informāciju, kas, iespējams, tai ļāva uzrādīt konkurētspējīgu rezultātu Vācijas WRC posmā, kur Andreass Mikelsens izcīnīja otro vietu.

Vēlāk parādījās ziņas, ka 43 gadus vecais Lēbs, iespējams, aizvadīs testus arī uz grants. ''Šobrīd nekas nav skaidri zināms, taču domāju, ka tas būtu interesanti ar Lēbu aizvadīt testus uz grants seguma. Redzēsim, vai tas būs iespējams, jo viņš ir aizņemts ar savu rallijkrosa programmu un rallijreidiem,'' tā pirms kāda laika teica ''Citroen'' boss Īvs Meitons.


Foto: Autosport.com

Vācijas WRC posma laikā sarunā ar redbull.com Lēbs atzina, ka neizslēdz iespēju startēt vēl kādā WRC posmā. ''Šobrīd man prioritāte ir rallijkross, kā arī rallijreida sacensības, lai labāk sagatavotos Dakaras rallijam. Iespējams, plānā ir vēl rallija testi. Grafiks būs saspringts, it īpaši septembrī un oktobrī,'' stāsta Sebastjans Lēbs.

''Vai startēšu vel kādā WRC rallijā? Tas nav kaut kas tāds, ko es pilnībā izslēgtu. Skaidrs ir viens, ja es braukšu rallijā, tas nebūs pilnvērtīgs čempionāts, bet tikai rallijs sava prieka pēc. Tieši tāpat kā es to daru, piemēram, startējot Francijas rallijos.''




Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png