profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs aizvada testus ar jaunās paaudzes 'Citroën C3 WRC' (VIDEO)

Go4speed 09.08.2017 - 11:01 Lēbs aizvada testus ar jaunās paaudzes 'Citroën C3 WRC' (VIDEO)
Foto: Thomas Brun Photographies

Otrdien Francijā deviņkārtējais pasaules rallija čempions (WRC) Sebastjans Lēbs pirmo reizi aizvadīja testus ar jaunās paaudzes ''Citroën C3 WRC''. Sākotnēji testi notika slapjos laikapstākļos, jo lija stiprs lietus, taču vēlāk pēcpusdienā trase sāka žūt.

''Sajūtas bija ļoti labas. Tas bija iespaidīgi, cik ātra šī mašīna ir līkumos, salīdzinot ar iepriekšējām WRC mašīnām,'' saka Sebastjans Lēbs, kurš brauca kopā ar savu ilggadējo stūrmani Danielu Elenu.

''Braukšana sausos apstākļos bija ļoti ātra. Nevaru salīdzināt ar daudzām mašīnām, bet, salīdzinot ar iepriekšējām WRC mašīnām, jaunajā ''Citroën C3 WRC'' auto viss ir nedaudz labāks. No rīta slapjos apstākļos bija grūti un nebija labas sajūtas, jo riepām šādi apstākļi bija smagi. Auto bija nervozāks nekā vecās WRC mašīnas, bet, kad bija sausi apstākļi, tad viss bija labi.''


Foto: Thomas Brun Photographies

Pēc testiem Lēbs ''Citroen'' sniedza vērtīgus padomus un mudināja komandu vairāk strādāt pie vadāmības. ''Pirmās sajūtas bija tādas, ka tu brauc ar sacīkšu mašīnu rallija posmā. Kad ir pilnībā sauss, tad braukšana ir ātra un efektīva, bet viltīgos apstākļos būtu labi nedaudz uzlabot vadāmību un padarīt braukšanu vieglāku,'' turpina 43 gadus vecais Lēbs, kurš svētdien Kanādas RX posmā izcīnīja trešo vietu.

Vēlāk Lēbs, kurš karjeras laikā izcīnījis 78 uzvaras, noliedza, ka šie testi būtu pamats domāt, ka viņš plāno atgriezties WRC. ''Mērķis bija atbraukt un aizvadīt testus. Man tā bija lieliska iespēja iepazīt jauno WRC mašīnu, bet ''Citroen'', ņemot vērā manu lielo pieredzi rallijā, bija lieliska iespēja saņemt manus komentārus par auto. Šobrīd man nav nekādu plānu par nākotni,'' nobeidz Lēbs.




Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png