profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē: Žēl Tanaka, jo viņš bija pelnījis kāpt uz goda pjedestāla

Go4speed 05.07.2017 - 23:47 Ožjē: Žēl Tanaka, jo viņš bija pelnījis kāpt uz goda pjedestāla
Sebastjans Ožjē un Ots Tanaks. Foto: M-Sport

Polijas WRC rallijs noslēdzās ar Tjerī Noivila uzvaru. Līdz pat noslēdzošās dienas pēdējiem posmiem par uzvaru cīnījās arī igaunis Ots Tanaks, taču diemžēl vienā no posmiem Tanaks pieļāva kļūdu un avarēja, kas maksāja izstāšanos no rallija.

''Kas par lielisku rezultātu visai mūsu komandai. Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad cīņa bija sīva. Kad Ots Tanaks izstājās, tas noteikti bija atvieglojums, jo tas pēdējos ātrumposmos man ļāva braukt mierīgāk. Mūsu mērķis pirms rallija bija būt priekšā Ožjē, un mēs to paveicām. Jau otro ralliju pēc kārtas mēs samazinām Seba pārsvaru čempionāta kopvērtējumā,'' tā Tjerī Noivils.


Foto: Artūrs Igaveņš

Protams, vīlies par savu rezultātu bija Tanaks. ''Ko gan es varu teikt? Esmu vīlies, ka ralliju nācās finišēt šādā veidā. Gribu atvainoties komandai un faniem, kuri atbalstīja mūs. Bijām gatavi cīņai par uzvaru. Pēdējā dienā pirmajā posmā veicām labu braucienu. Braucām tiešām ātri, bet brauciens bija tīrs. Otrajā posmā bija tikai viena slidena vieta mežā. Diemžēl tajā vietā ar mašīnas aizmuguri aizķērām apmali, kas sagrieza auto un mēs ieskrējām kokā. Bija pārāk daudz bojājumu, lai turpinātu. Taču mēs atgriezīsimies atpakaļ stiprāki,'' saka Ots Tanaks.

''Šīs brīvdienas mums bija smagas, tāpēc kāpt uz goda pjedestāla ir daudz vairāk nekā mēs cerējām. Protams, man žēl Tanaka. Viņš uzrādīja ļoti labu ātrumu un viņš bija pelnījis kāpt uz goda pjedestāla, taču diemžēl dažreiz tā notiek. Tikmēr mēs izcīnījām vērtīgus punktus, kas ir svarīgi čempionāta kopvērtējumam. Tagad varēšu izbaudīt brīvdienas, lai pēc tam atgrieztos atpakaļ uz vēl vienu aizraujošu ralliju Somijā,'' saka čempionāta līderis Sebastjans Ožjē.

Kopvērtējums:
1. flag Ogier Sébastien             160
2. flag Neuville Thierry             149
3. flag Latvala Jari-Matti             112
4. flag Tänak Ott             108
5. flag Sordo Dani             82
6. flag Evans Elfyn             57
7. flag Paddon Hayden             51
8. flag Breen Craig             43
9. flag Hänninen Juho             30
10. flag Meeke Kris             27

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png