profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē stūrmanis savas balvas dāvina komandas darbiniekiem

Go4speed 20.06.2017 - 00:04 Ožjē stūrmanis savas balvas dāvina komandas darbiniekiem
Žuliēns Ingrasija dāvina balvu mehāniķim

Pirms neilga laika M-Sport rallija komanda pastāstīja, kāpēc Sebastjana Ožjē stūrmanis Žuliēns Ingrasija ir viens no mīlētākajiem cilvēkiem servisa parkā. Pēc Meksikas un Korsikas WRC posmos izcīnītajām otrajām vietām Ingrasija savas balvas uzdāvināja komandas personālam. Lai noskaidrotu, kurš tiks pie sportista izcīnītās balvas, tiek veikta izloze starp visiem M-Sport komandas darbiniekiem.

''Kopš tā brīža, kad Ingrasija un Ožjē pievienojās M-Sport, viņi mums izrāda ļoti lielu cieņu. Viņi vēlas uzvarēt, un viņi zina, ka arī mēs to vēlamies. Viņu profesionālisma līmenis patiešām ir kaut kas tāds, kas ir apbrīnas vērts. Biju pārsteigts dzirdot, ka Ingrasija savas balvas nepatur sev, bet nebiju pārsteigts par to, ka viņš, iespējams, ir pats jaukākais puisis servisa parkā. Man tas bija liels gods saņemt viņa trofeju, kurai tagad mājās būs īpaša vieta,'' saka Ross Suterlands, kurš M-Sport komandā ir R5 automašīnu detaļu menedžeris.

''Rallijs ir komandas sporta veids, kur labs rezultāts nevar būt sasniegts bez stipras un smagi strādājošas komandas. Vienmēr esmu priecīgs sniegt atzinību šiem cilvēkiem un kaut ko mazu dot viņiem atpakaļ. Man šis škiet perfekts veids, kā to izdarīt,'' saka Žuliēns Ingrasija.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png