profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc kārtējās avārijas Mīke būs spiests izlaist Polijas WRC ralliju

Go4speed 12.06.2017 - 00:33 Pēc kārtējās avārijas Mīke būs spiests izlaist Polijas WRC ralliju
Kriss Mīke. Foto: Autosport.com

Svētdienas vakarā ''Citroen'' rallija komanda paziņoja, ka Polijas WRC rallijā, kas notiks jūnija beigās, Krisa Mīkes vietā brauks Andreas Mikelsens.

Mīke šogad uzvarēja Meksikas WRC posmā, taču pārējos posmos angļu sportists ir pieļāvis vairākas kļūdas un piedzīvojis avārijas. Arī Sardīnijas rallijā, būdams līderis, Mīke avarēja, pēc kā sportists bija spiests izstāties pavisam, jo avārijā tika bojāts mašīnas drošības karkass.

Šobrīd Mīke kopvērtējumā ieņem vien desmito vietu. Pēc rallija ''Citroen'' boss Īvs Meitons un Mīke vienojās, ka Polijas WRC ralliju Mīke tomēr nebrauks.

''Pēc vairākiem neveiksmīgiem rallijiem mēs Mīkem palūdzām, lai viņš izlaiž nākamo ralliju. Mīke piekrita, ka tas abu pušu interesēs būtu labākais variants. Gribam teikt paldies Krisam par viņa sapratni,'' saka ''Citroen'' boss Īvs Meitons.


Foto: Citroen Racing

''Šī pauze dos viņam iespēju pārlādēt baterijas un noņemt spiedienu pirms Somijas WRC posma. Pagājušajā gadā viņš pēc perfekta snieguma uzvarēja Somijā, tāpēc ceram, ka pēc šīs pauzes viņš atgriezīsies stiprāks.''

Mīkes vietā Polijā brauks Mikelsens, kurš savā debijas rallijā ar ''Citroen C3 WRC'' izcīnīja astoto vietu. ''Pirmā pieredze Mikelsenam bija vairāk kā treniņš nevis kā īsts rallijs. Otrā reize palīdzēs viņam izmantot iemācītās lietas, lai cīnītos ar pārējiem braucējiem,'' nobeidz Meitons.

Citroen Sardīnijas WRC rallijā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png