profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen' boss turpina uzticēties Mīkem

Mārtiņš Jankovskis 05.06.2017 - 15:27 'Citroen' boss turpina uzticēties Mīkem
Foto: Citroen Racing

Viens no ātrākajiem pilotiem pasaules rallija čempionāta (WRC) ir Kris Mīke no ''Citroen'' komandas. Uzvarējis Meksikas WRC rallijā, pārējos posmos gan Mīkem nav veicies tik labi, jo sportists ir piedzīvojis vairākas avārijas, no kurām Argentīnā sportists piedzīvoja savu iespaidīgāko avāriju karjerā.

Jau ziņojām, ka Sardīnijas WRC posmā ''Citroen'' komandā debiju piedzīvos Andreas Mikelsens, kurš aizstās Stefanu Lefebri, kuram arī šī sezona nav iesākusies diez ko spoži, jo arī franču pilots ir piedzīvojis vairākas avārijas.

Mikelsena pievienošanās ''Citroen'' daudziem ļāva sākt baumot par iespējamo pilotu maiņu arī citos rallijos. Lai arī izskanēja runas, ka Mikelsens varētu braukt arī Mīkes vietā, ''Citroen'' šefs atzina, ka Mīkes vieta komandā ir droša.


Foto: Citroen Racing

''Nav iemesla domāt, kāpēc viņš nevarētu atgūt to pārliecību, kādā viņš bija pirms pāris nedēļām. Nav nekādu jautājumu par viņa vietu šajā komandā. Jā, neesmu apmierināts ar to, kas notika ar Krisu pēdējā rallijā. Mērķis braucējiem bija sasniegt finišu un nogādāt atpakaļ mašīnas sveikas un veselas. Taču mēs neizpildījām šo uzdevumu. Neesmu apmierināts ar Mīki un Lefebri, kuri avarēja. Braucēji šajā līmenī cīnās uz maksimumu, lai sasniegtu to, ko viņi vēlas. Taču šobrīd nav iemesla, kāpēc lai mēs nevarētu lietas pagriezt otrādāk,'' tā Īvs Meitons.

WRC čempionāta kopvērtējumā Mīke ar 27 punktiem ieņem devīto vietu, bet Lefebrs ar desmit punktiem ir 12.vietā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png