profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mikelsens Sardīnijas rallijā beidzot debitēs pie jaunās paaudzes WRC auto stūres

Mārtiņš Jankovskis 29.05.2017 - 23:59 Mikelsens Sardīnijas rallijā beidzot debitēs pie jaunās paaudzes WRC auto stūres
Andreas Mikelsens

Pagājušajā nedēļā noskaidrojās, ka norvēģu rallija braucējs Andreas Mikelsens beidzot debitēs pie jaunās paaudzes WRC automašīnas stūres. Mikelsens, kurš šogad aizvadījis pāris startus ar ''Škoda Fabia R5'', panācis vienošanos ar ''Citroen'', ka Sardīnijas WRC rallijā viņš Stefana Lefebra vietā pilotēs ''Citroen C3 WRC'' automašīnu.

''Tas nav nekāds noslēpums, ka pēc 2016.gada sezonas beigām meklēju sev iespēju startēt ar jaunās paaudzes WRC mašīnu. ''Citroen WRC'' ir sasniedzis ļoti daudz, tāpēc esmu priecīgs, ka varēšu strādāt ar tādu komandu. Nevaru sagaidīt to brīdi, kad aizvadīšu testus, lai pēc tam varētu gatavoties rallijam,'' saka Andreas Mikelsens.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Zināms, ka Mikelsens aizstās Lefebru, kurš pēc sešiem WRC posmiem ieņem tikai 12.vietu. Kā atzina ''Citroen'' boss Īvs Meitons, tad komanda nav apmierināta ar rezultātiem, tāpēc arī tika nolemts dot iespēju Mikelsenam. Meitons atzina, ka, ņemot vērā, ka Mikelsenam nebūs pietiekami daudz laika, lai sagatavotos Sardīnijas WRC posmam, viņam nekādi konkrēti uzdevumi netiks doti. Viņš varēs braukt tādā tempā, kādā jutīsies komfortabli.

Jāsaka, ka līdz šim Mikelsenam šajā rallijā nav veicies diez ko labi, jo līdz šim labākais rezultāts ir ceturtā vieta 2014.gadā, kā arī norvēģis vairākas reizes ir avarējis.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Šogad Mikelsens startējis trijos WRC rallijos, kur divos izcīnītas uzvaras WRC2 klasē, bet Portugālē, būdams pārliecinošs WRC2 klases līderis, viņš piedzīvoja avāriju noslēdzošajā posmā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png