profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mikelsens aizvada testus ar 'Hyundai' (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 03.05.2017 - 21:56 Mikelsens aizvada testus ar 'Hyundai' (VIDEO)
Foto: Dario Jeles Fotos

Norvēģis Andreas Mikelsens šobrīd ir vienīgais no vadošajiem WRC pilotiem, kurš šogad palicis bez vietas rūpnīcas komandā un kurš šogad turpina startēšanu WRC čempionātā ar ''Škoda Fabia R5''. Pilots vairākkārt atzinis, ka smagi strādā, lai tiktu pie iespējas atgrieztos komandā, kurā viņš varētu startēt ar jaunās paaudzes WRC automašīnu.

Nesen ''Hyundai'' Portugālē aizvadīja grants testus, uz kuriem tika uzaicināts arī Mikelsens, ko sportists, protams, arī izmantoja. ''Izskatās, ka testi aizritēja labi,'' saka ''Hyundai'' menedžeris Alens Penass. ''Mēs no Mikelsena pēc testiem saņēmām labu informāciju. Viņš bija apmierināts ar mašīnu un bija pārsteigts par dažām lietām. Šī sadarbība bija vērtīga. Nezinu, cik kilometrus viņš nobrauca, taču norvēģis strādāja līdz pieciem vakarā,'' tā Penass, kurš uz jautājumu, vai Mikelsens drīzumā atgriezīsies komandas testos, piebilda, ka pagaidām jauni testi nav plānoti.


Foto: Gas y Motor‏

Kā nesen pirms testiem ziņoja Motorsport.com, tad pēc Portugāles WRC posma Mikelsens varētu pievienoties ''Hyundai'' vienībai.

Šobrīd ''Hyundai'' ir līgums ar visiem trim esošajiem braucējiem, taču kāds avots piebilda, ka ''Hyundai'' varētu spert nākamo soli WRC – četru automašīnu komanda nākamajam gadam.

''Kopš Zviedrijas rallija šobrīd skats uz nākotni izskatās pozitīvāks. Ceru, ka jau drīzumā viss tiks atrisināts,'' tā Andreas Mikelsens, kurš šobrīd neko nav plašāk komentējis par pašiem testiem.

Tikmēr Motorsport Monday, atsaucoties uz dažiem avotiem, ziņo, ka Mikelsens testos esot avarējis.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png