profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportistu un komandu emocijas pēc aizraujošā Argentīnas WRC rallija finiša (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 03.05.2017 - 12:51 Sportistu un komandu emocijas pēc aizraujošā Argentīnas WRC rallija finiša (VIDEO)
Elfins Evans. Foto: M-Sport

Argentīnas WRC rallijā Tjerī Noivils un Elfins Evans skatītājiem sarūpēja fantastisku cīņu līdz pēdējiem rallija metriem. Pēc desmitā ātrumposma Evans Noivilu apsteidza par minūti un vienu sekundi. Taču turpinājumā Noivils bija ļoti ātrs, kamēr Evansam bija dažādas problēmas, līdz ar to pirms izšķirošās dienas trīs posmiem abus braucējus šķīra vairs tikai 11,5 sekundes. Pirms noslēdzošā 16 kilometrus garā dopa Evans Noivilu apsteidza par 0,6 sekundēm, bet, beidzoties rallijam, Noivils jau Evansu apsteidza par 0,7 sekundēm. Šo starpību Evans, visticamāk, zaudēja uz tiltiņa, kuru sportists aizķēra.


Foto: Hyundai Motorsport

Pēc finiša Noivils uzreiz devās apsveikt Evansu par fantastisko cīņu. ''Kad redzēju pēdējā ātrumposma pirmo kontrollaiku, Evans bija divas sekundes ātrāks. Bez kļūdām viņš būtu izcīnījis šo godam pelnīto uzvaru. Taču jau nākamajā kontrollaikā viņš mums zaudēja 1,3 sekundes. Tobrīd sapratu, ka viņam būs grūti mūs pārspēt, jo beigās bijām ļoti ātri. Beigās, redzot, ka esam pārspējuši viņu par 0,7 sekundēm, tās bija fantastiskas sajūtas. Visiem šajās brīvdienās bija problēmas, taču galvenais bija turpināt braukt maksimāli ātri. Tas arī ir iemesls, kāpēc mēs šoreiz varējām cīnīties par uzvaru,'' tā Tjerī Noivils.


Foto: M-Sport

''Mums ir divējādas sajūtas pēc šāda finiša. Ir vilšanās zaudēt pirmo vietu ar tik mazu starpību. Noivilam bija savas problēmas piektdien, kamēr mums bija laba diena, kas ļāva iekrāt pārsvaru. Taču nākamajās divās dienās viss tika sagriezts kājām gaisā. Ir daudz dažādu problēmu, kas liedza izcīnīt uzvaru, taču visu cieņu Noivilam, kurš brauca ļoti labi. Ir daudz pozitīvu lietu, kuras mēs varam paņemt no šī posma. Ir jābūt pārliecinātiem, ka mēs gūsim mācību no šīm brīvdienām un atgriezīsimies spēcīgāki,'' saka Elfins Evans, kuram šis WRC bija trešais goda pjedestāls.

Pēdējā ātrumposma brīži, emocijas
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png