profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Jocius apstiprina aizdomas par šaubīgo Meksikas komandu

Mārtiņš Jankovskis 04.04.2017 - 20:14 Jocius apstiprina aizdomas par šaubīgo Meksikas komandu
Deividas Jocius. Foto: No sportista personīgā arhīva

Jau ziņojām, ka lietuviešu rallija braucējs Deividas Jocius sākotnēji ar N grupas auto bija plānojis startēt Meksikas WRC rallijā. Vēlāk ekipāža nolēma tomēr pirmajā reizē aizbraukt un iepazīties ar apstākļiem, lai nākamgad vēlreiz atgrieztos Meksikā jau kā dalībnieki.

''Pirms Meksikas WRC rallija atradām kādu vietējo rallija komandu, kura izīrēja sporta auto. Jāsaka, ka mūsu dialogs ar šo komandu bija dīvains, tāpēc negribēju riskēt ar savu naudu un nolēmām neīrēt no viņiem auto. Puisis, ar kuru kontaktējos, man sākotnēji teica, ka šis ''Evo X'' nesen esot piedalījies vietējā rallijā, kura distance esot bijusi 6000 km, bet ātrumposmos – 4000 km. Jautāju, vai tas ir N4 grupas auto, uz ko viņš atbildēja, ka vēl nav, bet pirms rallija būs,'' pirms došanās uz Meksiku portālam stāstīja Jocius.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Pēc atgriešanās no Meksikas portāls Go4speed vēlreiz aprunājās ar Jociusu, kurš apstiprināja aizdomas par šo šaubīgo komandu. ''Jā, mēs satikāmies ar šo vietējo komandu, kurai diemžēl līmenis nebija tas augstākais. Taču paši cilvēki bija draudzīgi. Aizvadījām testus ar viņu ''Mitsubishi EVO X''. Auto bija standarta versijā ar drošības karkasu, sporta krēsliem un standarta kompjūteru (smaida). Esmu priecīgs, ka šogad mans lēmums bija tikai iepazīties ar Meksikas WRC rallija ātrumposmiem (pilots pierakstīja Meksikas rallija posmus), nevis braukt ar viņu auto,'' stāsta Deividas Jocius.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Jautāts, kā patika ātrumposmi, Jocius turpina. ''Ātrumposmu pierakstīšana bija laba, bet ceļu segums – perfekts. Tikai, protams, bija lieli putekļi. Šajā rallijā ir ļoti daudz bīstamu līkumu, kā arī bija liels augstums virs jūras līmeņa – no 2000 – 2700 metriem. Taču pats rallijs ir unikāls. Meksikāņi ir ļoti draudzīgi, pilsētas mājīgas. Viena lieta, ko es noteikti varu pateikt – nākamgad gribu šeit atgriezties kā dalībnieks. Šis ir rallijs, kas ir atzīmēts mana nākamā gada kalendārā,'' turpina Jocius, piebilstot, ka šogad  plānā ir braukt vietējos rallijos un arī kādu posmu WRC.

Jautāts, kādā WRC posmā mēs varētu redzēt sportistu, Jocius atzina, ka viņš cer startēt Somijas WRC rallijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png