profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ostbergs Korsikas WRC rallijā nebrauks un izmantos 'tēta atvaļinājumu'

Go4speed 29.03.2017 - 22:23 Ostbergs Korsikas WRC rallijā nebrauks un izmantos 'tēta atvaļinājumu'
Mads Ostbergs testos. Foto: Dario Teles Foto

Norvēģu rallija braucējs Mads Ostbergs paziņojis, ka būs spiests izlaist ceturto pasaules rallija čempionāta (WRC) posmu, kas no 6.-9.aprīlim notiks Korsikas salā Francijā. Sākotnēji sportists bija plānojis startēt šajā posmā, taču pēdējā brīdī tika pieņemts lēmums izlaist šo posmu, tādējādi Ostbergs WRC būs redzams Argentīnas rallijā, kas notiks aprīļa beigās.

''Lēmums, ka nebrauksim Korsikas rallijā, tika pieņemts pirms vairākām dienām, kad bija skaidrs, ka mūsu mašīnai nebūs īsti asfalta regulējumi, kā arī mums nebūtu pienācīga laika, lai aizvadītu testus uz asfalta,'' stāsta Mads Ostbergs.


Foto: No personīgā arhīva

''Nav jēgas piedalīties rallijā un braukt pa ceļu ar netestētām detaļām. Tā vietā pirms Argentīnas rallija pāris papildus nedēļas izbaudīšu ''tēta atvaļinājumu'', nekā braukšu rallijā, kur mums nebūtu iespējas cīnīties par labu rezultātu.''

Pirms vairākām dienām Ostbergs aizvadīja vēl vienus ziemas testus Norvēģijā, kur tika strādāts pie regulējumiem un piekares. Tāpat sportists pirms Argentīnas rallija plāno aizvadīt vēl dažus grants testus. ''Pēc pāris testu dienām Norvēģijā jūtu, ka esam spēruši milzīgu soli uz priekšu, izzinot šo auto un regulējumu iespējas,'' turpina Ostbergs.

Šajās dienās Ostbergs ar komandu jau atrodas Portugālē, kur komanda gatavojas Argentīnas rallijam. ''Šī ir pirmā reize, kad mēs ar šo mašīnu braucam pa granti. Strādājam, lai atrastu pareizos regulējumus un lai atrastu sev piemērotu braukšanas stilu. Šobrīd esmu apmierināts ar to, ko esam atraduši,'' tā Ostbergs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png