profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen' komandas reakcija brīdī, kad no trases izlido Mīke (VIDEO)

Go4speed 13.03.2017 - 13:25  'Citroen' komandas reakcija brīdī, kad no trases izlido Mīke (VIDEO)
Foto: Citroen Racing

Sociālos tīklos joprojām aktīvi tiek apspriesti Krisa Mīkes piedzīvojumi Meksikas WRC rallija noslēdzošajā ātrumposmā. Atgādināsim, ka pirms noslēdzošā posma Mīke Ožjē apsteidza par 37 sekundēm. Taču noslēdzošā posma pēdējā kilometrā Mīke izlidoja no trases. Par laimi, sportists spēja ātri noorientēties un atgriezties trasē. Finišā Mīkem izdevās nosargāt savu pirmo pozīciju. Mīke pēc finiša medijiem atzina, ka tā bija viņa kļūda, kura, par laimi, beidzās labi. Arī komandas boss Īvs Meitons atzina, ka tas esot bijis vārdos neaprakstāms brīdis. Lai arī komanda domāja, ka Mīke ir avarējis, GPS rādīja, ka viņš turpina braukt. Brīdī, kad tika sasniegts finišs, komanda no laimes eksplodēja.

Citroen reakcija uz Mīkes izlidošanu no trases (no 8 minūtes):

Kopsavilkums un Mīkes komentārs:


Mīkes ieraksts Twitter pēc izlidošanas no trases:

Kā vēlāk noskaidrojās, tad brīdī, kad Mīke izlidoja no trases, viņš aizķēra VW automašīnu, kura stāvēja trases malā. Lai arī parasti, kad sasit automašīnu, auto saimnieki ir bēdīgi, šis auto saimnieks šobrīd nav pārāk apbēdināts. Zināms, ka viņš ir saņēmis komandas cepuri ar Mīkes parakstu un atvainošanos. Tāpat sociālajos tīklos tiek apspriests, vai saimniekam ir jālabo šis auto vai arī jāatstāj, kā ir. 


Skatītājs pie sasistā auto. Foto: @RallyTejada


Foto: @Twitter


Foto: @Twitter


Foto: @Twitter
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png