profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mikelsens cer ar jauno 'Volkswagen Polo WRC' startēt vēl šogad

Go4speed 26.01.2017 - 23:21 Mikelsens cer ar jauno 'Volkswagen Polo WRC' startēt vēl šogad
Andreas Mikelsens. Foto: Autosport.com

Pirms jaunās WRC rallija sezonas noskaidrojās, ka Kataras rallija braucējam Naseram Al-Atijam neizdevās vienoties par startēšanu šogad ar jaunās paaudzes ''Volkswagen Polo'' WRC auto, jo sportistam pietrūka laika, lai visu sakārtotu.

Nesen intervijā portālam autosport.com "Volkswagen Motorsport" direktors Svens Smētss atklāj, ka cerības vēl nav zudušas un ka "Volkswagen" spēkrati tomēr varētu iziet uz starta jau aprīlī notiekošajā Korsikas rallijā, lai arī Montekarlo notikušajā rallijā pārējās rūpnīcas komandas nolēma nepiešķirt atļauju "Volkswagen Motorsport", lai tā ar nokavēšanos varētu veikt homoligāciju. Pārējās komandas atzina, ka šādu atļauju var piešķirt tikai tad, ja zin konkrētus ''Volkswagen'' plānus.

"Varu apstiprināt, ka ar Kataru mēs šobrīd neveicas pārrunas, tomēr mēs runājam ar citiem cilvēkiem, ar citām privātām komandām. Interese ir. Pagaidām gan prioritāte ir vienoties ar FIA par homologācijas veikšanu," saka Smētss.


Foto: Autosport.com

Monekarlo WRC posmā uz starta izgāja arī viena no pagājušā gada WRC zvaigznēm Andreas Mikelsens, kurš šoreiz startēja ar “Škoda Fabia R5”. Norvēģis atzina, ka viņš pēc iespējas ātrāk grib atgriezties pie WRC auto stūres, jo šobrīd pagājušā gada trešais ātrākais pilots ir bez komandas.

''Mans mērķis – atgriezties rūpnīcas komandas automašīnā un cīnīties par čempiontitulu nākamajā sezonā. Šogad mēs plānojam ar jauno WRC modeli aizvadīt trīs sacīkstes. Gribējām ar jauno VW WRC startēt jau Zviedrijā, taču tas neizdevās, tāpēc, visticamāk, ar šo 2017.gada WRC modeli mēs bauksim Portugālē un pēc tam Polijā. Šobrīd pie tā tiek strādāts, taču sākumā ir jāatrod sponsori un jānoskaidro, kāda ir situācija saistībā ar homoligāciju,'' stāsta Andreas Mikelsens.

Tāpat Mikelsens atzina, ka viņš šogad dosies uz visiem posmiem, lai pierakstītu trasi un lai gatavotos nākamajai sezonai.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png