profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mīkem pēc avārijas uz koplietošanas ceļa Montekarlo rallijs ir beidzies (FOTO)

Go4speed 22.01.2017 - 01:19 Mīkem pēc avārijas uz koplietošanas ceļa Montekarlo rallijs ir beidzies (FOTO)
Foto: Twitter

Gaužām neveiksmīgi Montekarlo WRC rallijs noslēdzies ''Citroen'' rūpnīcas komandas pilotam Krisam Mīkem. Vispirms rallija otrajā dienā sportists piedzīvoja avāriju, bet sestdien rallija trešajā dienā vienā no posmiem viņa auto radās tehniskas problēmas. Pēc trešās dienas Mīke kopvērtējumā ieņēma vien 38.vietu, līderim Sebastjanam Ožjē zaudējot vienu stundu.


Foto: @World/Citroen Racing

Taču ar to Mīkes problēmas nebeidzās. Sportista galvenais mērķis rallija noslēdzošajā dienā bija turpināt strādāt un uzlabot jauno auto, kā arī pacīnīties par ''Power Stage'' punktiem, taču pēc servisa parka, ceļā uz Monako, Mīkes mašīnā ieskrēja kāds cits auto, sabojājot Mīkes ''Citroen'' automašīnas aizmugurējo riteni. Šī iemesla dēļ komanda un pats sportists paziņoja, ka izstājas no rallija.


Foto: Twitter

''Šis nav mūsu Montekarlo rallijs. Šovakar ceļā no servisa parka uz Monako mēs uz koplietošanas ceļa bijām iesaistīti avārijā. Mums ar Paulu nekas nekaiš, bet ''Citroen C3 WRC'' aizmugurējais ritenis guva nopietnus bojājumus, kas mums liedza turpināt ceļu. Tas nozīmē to, ka mēs nevarēsim pacīnīties par ''Power Stage'' punktiem,'' tā savā Facebook lapā ziņo Kriss Mīke.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png